Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Medarbejderpræsentation - Zoran

Medarbejderpræsentation - Zoran

Hils på vores medarbejder, Zoran Dmitruk.

Zoran er konstruktionsingeniør i AB Clausen og er herudover vores alderspræsident. Zoran har været ansat i AB Clausen siden 2010, og det gør ham også til den kollega, der har været ansat her i længst tid.

Hvor længe har du været i branchen?

Jeg kommer oprindeligt fra Bosnien Hercegovina, hvor jeg tilbage i 1976 blev uddannet bygningsingeniør og efterfølgende certificeret anerkendt statiker i 1979.

På grund af krig flygtede jeg med min kone og to børn til Danmark i 1992. I Danmark skulle vores liv fortsætte, og jeg var da også så heldig at få job som konstruktionsingeniør ret hurtigt. I de sidste 24 år har jeg arbejdet i forskellige virksomheder, hvor jeg har beskæftiget mig med små som store projekter. Det har alt sammen været enormt spændende og lærerigt.

Hvad er det bedste ved at være ansat i AB Clausen?

For 6 år siden startede jeg her i AB Clausen, og jeg er meget glad for at være her. Særligt den store variation i de mange opgaver nyder jeg – det gør hver dag spændende. I AB Clausen berør man mange forskellige fag – den ene dag beregner man på stål, den næste på træ og en anden dag på beton. Det er helt klart denne dynamik, der for mig er det absolut bedste ved at være ansat i AB Clausen.

Hvad laver du, når du så ikke er i AB Clausen?

Ved siden at mit arbejde har jeg mange andre projekter. Jeg maler fx på glas – store farverige motiver. Nogle af billeder har jeg fremme her på kontoret. Herudover er jeg nok lidt af en gør-det-selv mand. Jeg har tilbage i 2005-2008 bygget mit eget hus på 200 m2. Og så nyder jeg ellers bare at hygge og være sammen med min familie.