Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Typehus

Mangler du bygherrerådgivning i forbindelse med dit typehusprojekt? Så fortvivl ej. I AB Clausen Rådgivende Ingeniører A/S tilbyder vi nemlig bygherrerådgivning til netop sådanne projekter, og vi står altid klar til at hjælpe dig. Her på siden kan du læse mere om typehuse og vores bygherrerådgivning

Generelt om typehuse

Typehus er betegnelsen for et hus, som bygges i samme udformning mere end én enkelt gang. Typehusfirmaerne anvender også betegnelserne ”individuelle huse” eller ”arkitekttegnede huse”, når de italesætter typehuse.

Der er mange fordele og ulemper ved et typehus. Fordelene ved et typehus er, at det er gennemprøvet og derfor et sikkert valg, samtidig med at der er overblik over økonomien, hvilket gør, at løsningen er billigere. Yderligere er der tale om en nemmere proces for bygherren. Ulemperne ved typehus kan være, at det arkitektonisk muligvis ikke matcher grunden, og at individuelle ønsker ikke altid kan opfyldes. Det er så at sige en standardløsning.

Som privat bygherre kan det være svært at gennemskue om byggeriet opføres i den nødvendige kvalitet, hvilket kan give mange hovedpiner, hvis det opdages for sent. Ved at bruge AB Clausen A/S som bygherrerådgiver, når du opfører typehus, er du sikret, at du undgår disse faldgruber, som kan give lange og kedelige samt dyre sagsforløb, når de senere skal udbedres.

En bygherrerådgiver kan være en god idé i forbindelse med køb af et nøglefærdigt hus hos en af landets mange typehusleverandører. AB Clausen A/S har erfaring med mange typehusprojekter, og tilbyder bygherrerådgivning i det nødvendige omfang til projektet.

Priser på bygherrerådgivning i forbindelse med typehusprojekt

Ønsker du at modtage et tilbud fra AB Clausen på en bygherrerådgivning, kan du indhente et personligt, gratis og uforpligtende tilbud på ingeniørberegninger her. Efter du har udfyldt tilbudsformularen på vores hjemmeside, vil du blive kontaktet af en rådgiver, som vil gennemgå projekt og proces.

Thomas Hjort Madsen

Har du spørgsmål til dit projekt er vi klar til at hjælpe

Jeg vil gerne kontaktes

Vi starter altid med en indledende, uforpligtende samtale, hvor du får mulighed for at høre nærmere om hvordan AB Clausen kan hjælpe dig videre med dit projekt.

AB Clausen Rådgivende Ingeniører har tegnet professionel rådgiveransvarsforsikring hos TRYG, som dækker alle vores projekter.

Vores byghererådgivning i forbindelse med typehuse dækker følgende:

  1. 3 stk. tilsyn i byggeperioden på de kritiske konstruktioner. Tilsynene føres ved støbning af fundament, opførelse af bærende vægge samt ved rejsning af spær.
  2. Gennemgang af hus inden aflevering (afleveringsforretning)
  3. Udarbejdelse af mangelliste

Fast pris på kr. 17.500 inkl. moms og diverse normale udlæg, herunder udgifter til kørsel ved byggerier op til 15 km fra Rødovre (Kørsel derudover faktureres efter statens takster, plus timepriser på kr. 890 ekskl. moms).

Har du stadig spørgsmål til bygherrerådgivning i forbindelse med et typehusprojekt?

Har du stadig spørgsmål til vores rådgivning i forbindelse med opførelse af typehus, eller vil du gerne vide endnu mere om det, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig telefonisk eller stiller op til et møde her på vores kontor – gratis vel at mærke. Du kan kontakte os på mail@abclausen.dk eller på telefon 3030 8080.