Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
  • VI ER BEDST TIL KONSTRUKTIONER

  • Fokus, ansvar og faglighed

  • Kompetencebaseret rådgivning

    FAGLIGT FOKUS OG SPECIALISERING SKABER MERVÆRDI FOR VORES KUNDER

Bærende konstruktioner

AB Clausen A/S - Rådgivende Ingeniører er markedsførende, når det gælder professionelt tilsyn af bærende konstruktioner i hele Danmark. Se mere om vores tilsyn i vores video ovenfor

Tilsyn af bærende konstruktioner og hvorfor

Vores ingeniører er eksperter i bærende konstruktioner, og vi varetager tilsyn både på egne projekter og på projekter udført af eksterne rådgivere. Vores bygningssagkyndige kan spare dig for mange forsinkelser, fejl, mangler og ekstraudgifter, fordi vi med vores tilsyn sikrer, at dit byggeprojekt udføres til tiden samt i den aftalte kvalitet. Dit projekts samlede succes er jo først som sidst at fastholde de økonomiske og tidsmæssige forudsætninger.

Vi har en passion for konstruktioner

Vi er 100% fokuseret på konstruktioner. Dette fokus gør til gengæld, at vi arbejder bredt med konstruktioner, indenfor såvel nybyggeri, renovering og konvertering. Vi har arbejdet med boligejendomme, med institutioner, med idræt og kultur, med hoteller, med kulturarv, indenfor industrien, med altaner, med hospitaler, med kontorer og domiciler og med udviklingsprojekter. Vi har igennem årene oparbejdet et fasttømret og gennemprøvet setup for samarbejder med andre rådgivere, og løfter ofte den samlende projekteringsopgave og teamer op med den eller de (oftest) teknik-rådgivere som passer bedst til det enkelte projekt. Vi har > 20 faste samarbejdspartnere, som specialiserer sig indenfor hvert deres område. Ved at kende hinanden godt, så teamer vi op, således at vi giver den størst mulige værdi for det enkelte byggeprojekt.

11

Rådgivning

Det er den bygningssagkyndiges opgave og ansvar, at også din byggeproces forløber, som den skal. Vores erfaring viser, at der er behov for tilsyn og rådgivning i forbindelse med enhver byggeopgave, herunder de bærende konstruktioner, uanset om det drejer sig om  om nybyggeri eller renovering. Der kan som oftest opstå uforudsete udfordringer undervejs i byggeprojekter, ligesom fejl, mangler, overskridelser af tidsplaner m.v. kan forårsage store problemer under byggeriet. Vores bygningssagkyndige er uddannede ingeniører og specialister i bærende konstruktioner..

Priser på tilsyn af bærende konstruktioner

Prisen for tilsyn på en byggesag afhænger af, hvor kompliceret bygningen er samt detaljeringsgraden af det eksisterende projektmateriale. Vi udregner et særskilt tilbud på alle opgaver hos AB Clausen Rådgivende Ingeniører A/S.

Thomas Hjort Madsen

Vil du have et uforpligtende tilbud på hvordan vi kan hjælpe dig?

Vi kan hjælpe dig

Hos AB Clausen A/S – Rådgivende Ingeniører kan vi hjælpe dig med de statiske beregninger. Vi starter altid med et uforpligtende tilbud, hvor du samtidig får råd og vejledning omkring dit specifikke projekt.

.

Garanti

Vi er dækket af en professionel rådgiveransvarsforsikring hos Tryg, og den dækker alle vores projekter. Når vi har leveret tilsyn på din byggesag, udarbejder AB Clausens ingeniører et tilsynsdokument med eventuelle anmærkninger, som du modtager. I visse tilfælde kan flere tilsyn være nødvendige, hvilket noteres i tilsynsdoku-mentet. Tilsynsdokumentet er din garanti for, at de bærende konstruktionen med videre bliver udført korrekt i henhold til ingeniørprojektet..

 

Tilsyn af bærende konstruktioner

Bliv klogere på tilsyn med bærende konstruktioner

Et tilsyn af de bærende konstruktioner kan være en rigtig god idé. Hos AB Clausen Rådgivende Ingeniører A/S varetager vi tilsyn af bærende konstruktioner på både vores egne projekter samt projekter, der er udført af eksterne rådgivere.

Hør mere om tilsyn af bærende konstruktioner

Vil du kontaktes?

Vil du vide mere om tilsyn af bærende konstruktioner, er du altid velkommen til at kontakte os på mail@abclausen.dk eller ringe på telefon 3030 8080. Hos AB Clausen er vi er altid parat til en uforpligtende snak og svare på dine spørgsmål om tilsyn og andet.