Stabilitetsberegning

AB Clausen A/S – Rådgivende Ingeniører er specialister i bærende konstruktioner. Vi vurderer, beregner, efterviser og dokumenterer bærende konstruktioner i din nuværende eller kommende bolig. Vi laver beregninger på alle typer konstruktionsprojekter – store som små.

Kristian H. Valentin

Markedsansvarlig
E-mail: khv@abclausen.dk

Vi sikrer dig og dit byggeprojekt

Vores ingeniører kontrollerer, hvorvidt husets stabilitet vil kunne opretholdes, hvis et ønsket vægstykke nedrives. Vores beregninger viser, hvorvidt de øvrige vægge er i stand til at modstå den vandrette last, der forårsages af vinden. Hvis disse vægge ikke kan modstå vindtrykket, eller hvis den pågældende væg også er bærende, er det nødvendigt at erstatte væggen med ny konstruktion. Alle beregninger kvalitetssikres gennem intern kontrol og er desuden forsikrede gennem professionel rådgiveransvarsforsikring hos Tryg Forsikring A/S. Således kan beregningerne danne grundlag for en evt. byggetilladelse og selve byggearbejdet.

Vigtigheden af stabilitetsberegninger

Stabilitetsberegninger er nødvendige, hvis du skal lave ændringer på din bolig, som kan udfordre boligens stabilitet. Ønsker du at rive en væg ned, der viser sig at være stabiliserende, har du brug for en ingeniør til at udarbejde beregninger på, om væggen kan fjernes og evt. blive erstattet med en ny konstruktion, så du undgår skader på boligen. Stabiliserende vægge kan både være yder- og indervægge. Indvendige stabiliserende vægge står typisk vinkelret op ad ydervæggene. En bærende væg er stabiliserende, men en stabiliserende væg er ikke nødvendigvis er bærende.

Med en vægundersøgelse hjælper AB Clausen dig med at vurdere, om din væg er stabiliserende, bærende eller ingen af delene.

http://abclausen.dk/ydelser/privat/hvad-siger-kunderne/

Det siger vores kunder

Vi sætter en ære i at levere en høj kvalitet og yde en god kundeservice. Fundamentet for vores forretning er tilfredse og glade kunder og vi er altid åbne for at forbedre vores services. Læs, hvad vores kunder siger om os.

AB Clausen

Skal vi tale sammen?

Vi starter altid med en indledende, uforpligtende samtale, hvor du får mulighed for at høre nærmere om hvordan AB Clausen kan hjælpe dig videre med dit projekt.

Ombygning og tilbygning

Om AB Clausen

Vi er 100% fokuseret på konstruktioner. Dette fokus gør til gengæld, at vi arbejder bredt med konstruktioner inden for såvel nybyggeri, renovering og konvertering. Læs mere om AB Clausen A/S.

Skal vi hjælpe dig?

Hos AB Clausen A/S – Rådgivende Ingeniører kan vi hjælpe dig med stabilitetsberegninger. Vi starter altid med et uforpligtende tilbud, hvor du samtidig får råd og vejledning omkring dit specifikke projekt.

Kristian H. Valentin

Markedsansvarlig
E-mail: khv@abclausen.dk