Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Rådgivende ingeniører

AB Clausen A/S er et rådgivende ingeniørfirma med nogle af Danmarks mest kompetente rådgivende ingeniører og specialister i bærende konstruktioner. Vi fungerer som uvildige rådgivere og er blandt vores kunder og samarbejds-partnere kendt for vores høje kvalitetsbevidsthed. Søger du en rådgivende ingeniør til at udarbejde statiske beregninger til dit byggeprojekt, er AB Clausen i stand til at hjælpe dig videre i byggeprocessen

Danmarksmester i bærende konstruktioner

I AB Clausen er vi 100 procent konstruktionsorienterede. Det betyder, at vi bruger al vores tid og alle ressourcer på bærende konstruktions-projekter. Vores speciale er byggerådgivning og teknisk rådgivning. AB Clausens ingeniørrådgivning henvender sig til private såvel som til erhvervsdrivende, kommuner og arkitekter med fokus på konstruktionsprojekter.

Hos AB Clausen finder du Danmarks stærkste team af konstruktions-ingeniører med kernekompetence inden for bærende konstruktioner. Men vi er i stand til at løfte alle ingeniørdiscipliner qua gode veletablerede samarbejder med fagspecialister og virksomheder.

Vi har en passion for konstruktioner

Vi er 100% fokuseret på konstruktioner. Dette fokus gør til gengæld, at vi arbejder bredt med konstruktioner, indenfor såvel nybyggeri, renovering og konvertering. Vi har arbejdet med boligejendomme, med institutioner, med idræt og kultur, med hoteller, med kulturarv, indenfor industrien, med altaner, med hospitaler, med kontorer og domiciler og med udviklingsprojekter. Vi har igennem årene oparbejdet et fasttømret og gennemprøvet setup for samarbejder med andre rådgivere, og løfter ofte den samlende projekteringsopgave og teamer op med den eller de (oftest) teknik-rådgivere som passer bedst til det enkelte projekt. Vi har > 20 faste samarbejdspartnere, som specialiserer sig indenfor hvert deres område. Ved at kende hinanden godt, så teamer vi op, således at vi giver den størst mulige værdi for det enkelte byggeprojekt.

11
.

Vores kernekompetencer

Hos AB Clausen tilbyder vi blandt andet disse ydelser:

AB Clausen har domicil i Rødovre, men vi opererer over hele landet. Vi er klar til at bistå med vores ekspertise og give rådgivning om byggeprojekter overalt i Danmark.

Vi arbejder løbende på at optimere vores processer, så du som bygherre kan få leveret dit produkt hurtigst mulig og til den bedst mulige pris.

Thomas Hjort Madsen

Vil du have et uforpligtende tilbud på hvordan vi kan hjælpe dig?

Vi kan hjælpe dig

Hos AB Clausen A/S – Rådgivende Ingeniører kan vi hjælpe dig med de statiske beregninger. Vi starter altid med et uforpligtende tilbud, hvor du samtidig får råd og vejledning omkring dit specifikke projekt.