Rådgivende ingeniører
inden for byggeri

AB Clausen A/S – Rådgivende Ingeniører er specialister inden for byggeri. Vi er førende på markedet, når det gælder professionel rådgivning i forbindelse med bærende konstruktioner. Søger du en bygningsingeniør, der kan hjælpe dig med dit byggeprojekt? Så er du kommet til det rette sted.

Kristian H. Valentin

Markedsansvarlig
E-mail: khv@abclausen.dk

Vi er specialister i konstruktioner

AB Clausen A/S – Rådgivende Ingeniører er et ingeniørfirma specialiseret i bærende konstruktioner med erfaring inden for både nybyggeri, renovering og ombygning. Vi leverer de statiske beregninger og tegninger i forbindelse med nedrivning af bindingsværk. Alle beregninger kvalitetssikres gennem intern kontrol og er desuden forsikrede gennem professionel rådgiveransvarsforsikring hos Tryg Forsikring A/S. Således kan beregningerne danne grundlag for en evt. byggetilladelse og selve byggearbejdet.

Tilsyn af bærende konstruktioner og hvorfor

Vores ingeniører er eksperter i bærende konstruktioner, og vi varetager tilsyn både på egne projekter og på projekter udført af eksterne rådgivere. Vores bygningssagkyndige kan spare dig for mange forsinkelser, fejl, mangler og ekstraudgifter, fordi vi med vores tilsyn sikrer, at dit byggeprojekt udføres til tiden samt i den aftalte kvalitet. Dit projekts samlede succes er jo først som sidst at fastholde de økonomiske og tidsmæssige forudsætninger.

http://abclausen.dk/ydelser/privat/hvad-siger-kunderne/

Det siger vores kunder

Vi sætter en ære i at levere en høj kvalitet og yde en god kundeservice. Fundamentet for vores forretning er tilfredse og glade kunder og vi er altid åbne for at forbedre vores services. Læs, hvad vores kunder siger om os.

AB Clausen

Skal vi tale sammen?

Vi starter altid med en indledende, uforpligtende samtale, hvor du får mulighed for at høre nærmere om hvordan AB Clausen kan hjælpe dig videre med dit projekt.

Ombygning og tilbygning

Om AB Clausen

Vi er 100% fokuseret på konstruktioner. Dette fokus gør til gengæld, at vi arbejder bredt med konstruktioner inden for såvel nybyggeri, renovering og konvertering. Læs mere om AB Clausen A/S.

Om AB Clausen

Vi er 100% fokuseret på konstruktioner. Dette fokus gør til gengæld, at vi arbejder bredt med konstruktioner, indenfor såvel nybyggeri, renovering og konvertering. Vi har arbejdet med boligejendomme, med institutioner, med idræt og kultur, med hoteller, med kulturarv, indenfor industrien, med altaner, med hospitaler, med kontorer og domiciler og med udviklingsprojekter. Vi har igennem årene oparbejdet et fasttømret og gennemprøvet setup for samarbejder med andre rådgivere, og løfter ofte den samlende projekteringsopgave og teamer op med den eller de (oftest) teknik-rådgivere som passer bedst til det enkelte projekt. Vi har > 20 faste samarbejdspartnere, som specialiserer sig indenfor hvert deres område. Ved at kende hinanden godt, så teamer vi op, således at vi giver den størst mulige værdi for det enkelte byggeprojekt.

Vigtigt at vide om rådgivning

Det er den bygningssagkyndiges opgave og ansvar, at også din byggeproces forløber, som den skal. Vores erfaring viser, at der er behov for tilsyn og rådgivning i forbindelse med enhver byggeopgave, herunder de bærende konstruktioner, uanset om det drejer sig om  om nybyggeri eller renovering. Der kan som oftest opstå uforudsete udfordringer undervejs i byggeprojekter, ligesom fejl, mangler, overskridelser af tidsplaner m.v. kan forårsage store problemer under byggeriet. Vores bygningssagkyndige er uddannede ingeniører og specialister i bærende konstruktioner.

Skal vi hjælpe dig?

Vi starter altid med en indledende, uforpligtende samtale, hvor du får mulighed for at høre nærmere om hvordan AB Clausen kan hjælpe dig videre med dit projekt.

Kontakt os for mere viden om rådgivning i forbindelse med bærende konstruktioner eller vores andre ydelser på mail@abclausen.dk eller på telefon 3030 8080. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Kristian H. Valentin

Markedsansvarlig
E-mail: khv@abclausen.dk