Ombygning & tilbygning

Står du over for en tilbygning eller ombygning af din bolig? Er du på udkig efter et rådgivende ingeniørfirma, der kan hjælpe dig med relevante ingeniørberegninger? AB Clausen A/S – Rådgivende Ingeniører kan hjælpe dig.

Thomas Madsen

Thomas Madsen

Tilbudsansvarlig
Tlf: +45 7196 9993
E-mail: thm@abclausen.dk

Specialister i bærende konstruktioner

AB Clausen A/S – Rådgivende Ingeniør tilbyder ingeniørydelser efter dine behov. Vi kan eksempelvis hjælpe med, statiske beregninger af bærende konstruktioner, stabilitetsberegning, konstruktionsdetaljer, redegørelse for den statiske dokumentation og varmetabsberegning. Alle beregninger kvalitetssikres gennem intern kontrol og er desuden forsikrede gennem professionel rådgiveransvarsforsikring hos Tryg Forsikring A/S. Således kan beregningerne danne grundlag for en evt. byggetilladelse og selve byggearbejdet.

Tilbygning

Der er en række spørgsmål og overvejelser, der skal tages stilling til, inden dine drømme og ideer kan virkeliggøres. AB Clausen A/S sørger for en god ingeniørmæssig harmoni mellem det gamle hus og den nye tilbygning, som passer til dine ønsker, og som er givende på sigt. En tilbygning skal helst øge værdien på huset og dermed være en investering for dig. Dette kræver en god planlægning fra arkitekten samt ingeniørberegninger, som efterviser, at tilbygningens konstruktioner har den fornødne bæreevne og stabilitet. De penge, du bruger på en rådgiver, betaler sig typisk hurtigt hjem.

En tilbygning betyder, at det beboede areal udvides, og projektet kræver derfor en byggetilladelse fra kommunen. Der stilles en række krav til en tilbygning, da tilbygningen skal leve op til bygningsreglementets krav. Bygningsreglementet stiller krav til fx bebyggelsesprocenten, energikrav og eftervisning af konstruktioner. Som boligejer har du selv det fulde ansvar for, at tilbygningen overholder kravene i bygningsreglementet.

AB Clausen Rådgivende Ingeniører A/S kan hjælpe dig med at opfylde de konstruktive krav, og eftervise at tilbygningen lever op til kommunens energimæssige krav, efter BR2015/2018.

Ombygning

En ombygning kan være mange forskellige projekter. Der er forskellige regler for, hvad du skal søge tilladelse til hos kommunen, og hvad du blot skal melde hos kommunen. Kontakt derfor altid din kommune for at være sikker på, hvad de gældende regler er for din byggesag. I værste tilfælde kan de kræve, at du genskaber forholdende, som de var, før du begyndte arbejdet, hvis du ikke har fået en byggetilladelse til det.

http://abclausen.dk/ydelser/privat/hvad-siger-kunderne/

Det siger vores kunder

Vi sætter en ære i at levere en høj kvalitet og yde en god kundeservice. Fundamentet for vores forretning er tilfredse og glade kunder og vi er altid åbne for at forbedre vores services. Læs, hvad vores kunder siger om os.

AB Clausen

Skal vi tale sammen?

Vi starter altid med en indledende, uforpligtende samtale, hvor du får mulighed for at høre nærmere om hvordan AB Clausen kan hjælpe dig videre med dit projekt.

Ombygning og tilbygning

Om AB Clausen

Vi er 100% fokuseret på konstruktioner. Dette fokus gør til gengæld, at vi arbejder bredt med konstruktioner inden for såvel nybyggeri, renovering og konvertering. Læs mere om AB Clausen A/S.

Fra henvendelse til færdigt produkt

Ønsker du at vide mere om et typisk forløb med AB Clausen – lige fra din første henvendelse, til du har modtaget det færdige produkt fra os, så kan du læse mere om forløbet her. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for flere detaljer. Vi er altid klar til give dig den bedste rådgivning til dit projekt.

I AB Clausen tilbyder vi desuden at udføre tilsyn på dit byggeprojekt. Et sådan tilsyn skal sikre, at dit byggeprojekt bliver udført til tiden samt i den aftale kvalitet. Vi kan lave tilsyn på dit byggeprojekt, uanset om du selv står for det, eller om du har eksterne rådgivere til at stå for det. Du kan læse mere om vores tilsyn her.

Skal vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os i AB Clausen Rådgivende Ingeniører A/S på mail@abclausen.dk eller på telefon 3030 8080, hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål eller bare har brug for mere viden om tilbygning eller ombygning. Vi har ydet ingeniørrådgivning til mange til- og ombygningsprojekter, så vi har stor erfaring, som vi gerne deler ud af.

Vi starter altid med en indledende, uforpligtende samtale, hvor du får mulighed for at høre nærmere om hvordan AB Clausen kan hjælpe dig videre med dit projekt.

Thomas Madsen

Thomas Madsen

Tilbudsansvarlig
Tlf: +45 7196 9993
E-mail: thm@abclausen.dk