Nedrivning af stabiliserende væg

Skal du lave en åbning i en væg eller rive væggen ned, er det vigtigt, at du ved, hvilken vægtype du har med at gøre. Hvis din væg er stabiliserende, kan du ikke bare fjerne den uden videre. Nedrivning af stabiliserende væg kræver særlige beregninger. Her kan AB Clausen hjælpe.

Kristian H. Valentin

Markedsansvarlig
E-mail: khv@abclausen.dk

Specialister i bærende konstruktioner

En stabilitetsberegning viser, hvor meget af væggen du kan fjerne, uden at du risikerer skader på bygningen. AB Clausen A/S – Rådgivende Ingeniører leverer de statiske beregninger og tegninger i forbindelse med nedrivning af stabiliserende væg. Alle beregninger kvalitetssikres gennem intern kontrol og er desuden forsikrede gennem professionel rådgiveransvarsforsikring hos Tryg Forsikring A/S. Således kan beregningerne danne grundlag for en evt. byggetilladelse og selve byggearbejdet.

Hvor lang tid tager stabilitetsberegninger?

Skal du bruge en stabilitetsberegning for et parcelhus, så kan du forvente, at det typisk tager ca. 6 timer for vores rådgivende ingeniør at udarbejde. Når vi i AB Clausen Rådgivende Ingeniører har udarbejdet stabilitetsberegningen, kan vi komme med løsninger for, hvordan den stabiliserende væg fjernes, selvom væggen er stabiliserende og nødvendig for at opretholde ejendommens stabilitet.

I AB Clausen har vi tegnet en professionel rådgiveransvarsforsikring hos TRYG, som dækker vores projekter.

http://abclausen.dk/ydelser/privat/hvad-siger-kunderne/

Det siger vores kunder

Vi sætter en ære i at levere en høj kvalitet og yde en god kundeservice. Fundamentet for vores forretning er tilfredse og glade kunder og vi er altid åbne for at forbedre vores services. Læs, hvad vores kunder siger om os.

AB Clausen

Skal vi tale sammen?

Vi starter altid med en indledende, uforpligtende samtale, hvor du får mulighed for at høre nærmere om hvordan AB Clausen kan hjælpe dig videre med dit projekt.

Ombygning og tilbygning

Om AB Clausen

Vi er 100% fokuseret på konstruktioner. Dette fokus gør til gengæld, at vi arbejder bredt med konstruktioner inden for såvel nybyggeri, renovering og konvertering. Læs mere om AB Clausen A/S.

Skal vi hjælpe dig?

Vi starter altid med en indledende, uforpligtende samtale, hvor du får mulighed for at høre nærmere om hvordan AB Clausen kan hjælpe dig videre med dit projekt.

Kontakt os for mere viden om nedrivning af stabiliserende væg eller vores andre ydelser på mail@abclausen.dkeller på telefon 3030 8080. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Kristian H. Valentin

Markedsansvarlig
E-mail: khv@abclausen.dk