Nedrivning af bindingsværk

I AB Clausen er vi specialister i rådgivning ved nedrivning af bindingsværk. Vores rådgivende ingeniører har stor erfaring med og kendskab til bindingsværk. Herudover har vi kontakt til håndværkere med kompetencer inden for nedrivning af vægge af bindingsværk.

Kristian H. Valentin

Markedsansvarlig
E-mail: khv@abclausen.dk

Specialister i bærende konstruktioner

AB Clausen A/S – Rådgivende Ingeniører er specialister i bærende konstruktioner med erfaring inden for både nybyggeri, renovering og ombygning. Vi leverer de statiske beregninger og tegninger i forbindelse med nedrivning af bindingsværk. Alle beregninger kvalitetssikres gennem intern kontrol og er desuden forsikrede gennem professionel rådgiveransvarsforsikring hos Tryg Forsikring A/S. Således kan beregningerne danne grundlag for en evt. byggetilladelse og selve byggearbejdet.

Hvad kræver nedrivning af bindingsværk?

Er din ejendom fra før 1890, og skal du have fjernet en væg eller lavet en åbning i en væg, skal du være opmærksom på, at din væg kan være af bindingsværk. Er dette tilfældet er det en rigtig god idé at få rådgivende ingeniører ind over projektet.

Når man fjerner bindingsværksvægge, kan det have begrænsninger. I loftetagen kan der almindeligvis fjernes stolper i tværskillevægge uden yderligere tiltag. I de øvrige etager kræver det et ingeniørprojekt, der dokumenterer ændringens forsvarlighed.

Hovedskillerumsvæggen kan være besværlig at fjerne uden større tiltag. I stueetagen er det nemmere, idet kældervægge plejer at være grundmuret.

http://abclausen.dk/ydelser/privat/hvad-siger-kunderne/

Det siger vores kunder

Vi sætter en ære i at levere en høj kvalitet og yde en god kundeservice. Fundamentet for vores forretning er tilfredse og glade kunder og vi er altid åbne for at forbedre vores services. Læs, hvad vores kunder siger om os.

AB Clausen

Skal vi tale sammen?

Vi starter altid med en indledende, uforpligtende samtale, hvor du får mulighed for at høre nærmere om hvordan AB Clausen kan hjælpe dig videre med dit projekt.

Ombygning og tilbygning

Om AB Clausen

Vi er 100% fokuseret på konstruktioner. Dette fokus gør til gengæld, at vi arbejder bredt med konstruktioner inden for såvel nybyggeri, renovering og konvertering. Læs mere om AB Clausen A/S.

Hvad er bindingsværk?

Vægge af bindingsværk består af lodrette træstolper, der står på en vandret liggende fodrem og afsluttet mod loftet med et vandret liggende hovedstykke. Imellem træstolperne er der typisk udmuret med teglsten, hvorpå væggen er røret og pudset.

Indtil midten af 1700-tallet var bygninger næsten altid opført af bindingsværk. Bindingsværksvægge findes sjældent i ydervægge, og i så fald kun i gamle huse fra før den anden store københavnske brand i 1795.

Efter 1795 blev ydervægge definitivt krævet udført i grundmur. Senere holdt man desuden op med at anvende bindingsværksvægge omkring trapperum, men indvendige vægge af bindingsværk fortsatte indtil ca. 1890.

Skal vi hjælpe dig?

Vi starter altid med en indledende, uforpligtende samtale, hvor du får mulighed for at høre nærmere om hvordan AB Clausen kan hjælpe dig videre med dit projekt.

Kontakt os for mere viden om nedrivning af bindingsværk eller vores andre ydelser på mail@abclausen.dkeller på telefon 3030 8080. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Kristian H. Valentin

Markedsansvarlig
E-mail: khv@abclausen.dk