Nedrivning af væg

AB Clausen A/S – Rådgivende Ingeniører er specialister i bærende konstruktioner. Vi vurderer, beregner, efterviser og dokumenterer bærende konstruktioner i din nuværende eller kommende bolig. Hermed sikrer vi, at din dokumentation er på plads til kommunen for godkendelse af byggeprojekt eller til en ny køber

Kristian H. Valentin

Markedsansvarlig
E-mail: khv@abclausen.dk

Specialister i bærende konstruktioner

AB Clausen A/S – Rådgivende Ingeniører er specialister i bærende konstruktioner med erfaring inden for både nybyggeri, renovering og ombygning. Vi leverer de statiske beregninger og tegninger i forbindelse med nedrivning af din væg. Alle beregninger kvalitetssikres gennem intern kontrol og er desuden forsikrede gennem professionel rådgiveransvarsforsikring hos Tryg Forsikring A/S. Således kan beregningerne danne grundlag for en evt. byggetilladelse og selve byggearbejdet.

Vi leverer de statiske beregninger

Hvis den pågældende væg, du ønsker at rive ned, er bærende eller stabiliserende, vil det kræve statiske beregninger, inden væggen kan rives ned. Vi tilbyder levering de statiske beregninger og tegninger i forbindelse med nedrivning af vægge, som skal danne grundlag for en evt. byggetilladelse og selve byggearbejdet. Er det ikke en bærende væg men blot en skillevæg, så kan du fjerne væggen uden problemer.

Prisen for vores rådgivning (tegninger og beregninger) af projektet afhænger af, hvor kompliceret projektet er, samt hvor tilgængelige de nødvendige oplysninger er. Vi laver altid et personligt tilbud på baggrund af din opgavebeskrivelse.

http://abclausen.dk/ydelser/privat/hvad-siger-kunderne/

Det siger vores kunder

Vi sætter en ære i at levere en høj kvalitet og yde en god kundeservice. Fundamentet for vores forretning er tilfredse og glade kunder og vi er altid åbne for at forbedre vores services. Læs, hvad vores kunder siger om os.

AB Clausen

Skal vi tale sammen?

Vi starter altid med en indledende, uforpligtende samtale, hvor du får mulighed for at høre nærmere om hvordan AB Clausen kan hjælpe dig videre med dit projekt.

Ombygning og tilbygning

Om AB Clausen

Vi er 100% fokuseret på konstruktioner. Dette fokus gør til gengæld, at vi arbejder bredt med konstruktioner inden for såvel nybyggeri, renovering og konvertering. Læs mere om AB Clausen A/S.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Inden nedrivning skal du være sikker på, hvilken type væg du har. Der findes forskellige vægtyper, der har forskellige funktioner i dit hjem:

  • Bærende væg
  • Stabiliserende væg
  • Bindingsværk

For at finde frem til vægtypen, kan du kontakte din kommune. Landets kommuner har tegningsmateriale over alle danske huse, som kan vise, om den pågældende væg er bærende, stabiliserende eller ingen af delene. I AB Clausen Rådgivende Ingeniører kan vi også hjælpe med at finde ud af, om det drejer sig om bærende vægge, stabiliserende vægge eller ingen af delene. Dette indledende arbejde kan gøres for en fast timepris på 890 kr. ekskl. moms. Prisen forudsætter, at konstruktionstegninger er fremskaffet af bygherren.

Undgå skader

Som allerede nævnt skal du være opmærksom på, hvilken vægtype du har, inden du river væggen ned. Ved bærende eller stabiliserende vægge kræver det statiske beregninger, inden væggen kan rives ned. Hvis der ikke udføres statiske beregninger inden nedrivning af væggen, kan du risikere at få skader som fx:

  • Revner i gulve, lofter og andre indervægge
  • Sætningsskader i ydervægge
  • Personskader
  • Kollaps af etageadskillelse
  • Huset bryder sammen

Ønsker du, at AB Clausen A/S skal hjælpe dig med at rive din væg ned, udarbejder vi en statisk dokumentationsredegørelse og udarbejder tegninger for, hvordan de bærende eller stabiliserende vægge fjernes.

Skal vi hjælpe dig?

Vi starter altid med en indledende, uforpligtende samtale, hvor du får mulighed for at høre nærmere om hvordan AB Clausen kan hjælpe dig videre med dit projekt. Vi stiller gerne gratis op til et møde på vores kontor for uddybning/afklaring af dine muligheder.

Kristian H. Valentin

Markedsansvarlig
E-mail: khv@abclausen.dk