BYGGETILLADELSE

Skal du bruge en byggetilladelse til dit byggeprojekt, så kan AB Clausen Rådgivende Ingeniører A/S hjælpe dig. Vi tilbyder nemlig ingeniørydelser i forbindelse med indhentning af byggetilladelse, hvilket du kan læse mere om her på siden.

GENEREL INFORMATION OMKRING BYGGETILLADELSE

Det kan være en stor udfordring at ansøge om byggetilladelse. Det er byggeprojektets type, der afgør, om du skal anmelde byggeriet, eller om du skal ansøge om byggetilladelse. Kontroller altid hos din kommune, hvad reglerne er for dit byggeprojekt.

Hvis kommunen opdager, at du har bygget uden at få byggetilladelse, får du en bøde, og i værste fald kan du blive tvunget til at genetablere oprindelige forhold. Det er kommunen, der behandler byggesagerne og beslutter, om man kan få en byggetilladelse. Byggetilladelsen bliver derfor sendt til teknisk forvaltning i kommunen.

Hos kommunen kan du hente et ansøgningsskema og få oplysninger om, hvilke dokumenter der skal vedlægges ansøgningen om byggetilladelse. Hvis dele af projekt går ud over de gældende regler, kan der søges om dispensation i forbindelse med ansøgningen om byggetilladelsen.

AB CLAUSEN KAN HJÆLPE DIG MED AT SØGE OM BYGGETILLADELSE

AB Clausen A/S kan guide dig gennem hele ansøgningsprocessen og søge byggetilladelsen på vegne af dig. Det kan vi fx gøre i forbindelse med andre rådgivningsydelser, som du i forvejen har købt hos os.

Bor du fx i lejlighed, og har modtaget ingeniørprojekt til nedrivning af en bærende væg, skal kommunen altid give byggetilladelse, før byggearbejdet kan påbegyndes.

LEVERINGSTID PÅ BYGGETILLADELSE

Som udgangspunkt leverer vi materialet til ansøgningen om byggetilladelse inden for 10 arbejdsdage. Behandlingstiden hos kommunerne kan variere, og du må derfor kontrollere hos din egen kommune, hvor lang tids sagsbehandling de har.

PRISER PÅ BYGGETILLADELSE

Der udregnes et særskilt tilbud på alle opgaver hos AB Clausen Rådgivende Ingeniører A/S. Du kan snakke med en af vores rådgivere om at få byggetilladelse medregnet i et tilbud på en af vores andre ydelser, hvis du ønsker det.

Indhent et personligt tilbud på ingeniørrådgivning her

AB Clausens A/S´s tilbud dækker ikke byggesagsgebyret, som kommunen kræver for at udstede en byggetilladelse. Kommunernes pris for byggesagsbehandling varierer meget. De kan findes på kommunens hjemmeside.

VIL DU VIDE MERE OM BYGGETILLADELSE?

Skal vi hjælpe dig med byggetilladelsen, eller har du spørgsmål hertil, så tøv ikke med at kontakte os. Kontakt os via mailen mail@abclausen.dk, på telefon 3030 8080 eller via vores kontaktformular. Så skal vi nok hjælpe dig og forsøge at besvare dine spørgsmål.