Altankonstruktion

Ønsker ud at få etableret altan, så kan AB Clausen A/S – Rådgivende Ingeniører hjælpe dig. Vi leverer ingeniørydelser i forbindelse med altankonstruktioner – på store såvel som små projekter. Kontakt os og lad os tale om dine ønsker og behov.

Kristian H. Valentin

Markedsansvarlig
E-mail: khv@abclausen.dk

Beregninger på altankonstruktioner

Et færdigt altanprojekt fra AB Clausen A/S er i en høj detaljeringsgrad og ligger til grund for byggetilladelse, samt arbejdet i udførelsesfasen. AB Clausen A/S leverer altanprojekter af høj standard, der er tilpasset kundens ønske. Vi projekterer altaner til private såvel som til erhverv. Når vi udarbejder altanprojekter, sætter vi kunden i centrum, og finder den bedste løsning, som er økonomisk fordelagtig, uden at gå på kompromis med kravene til æstetik, kvalitet og sikkerhed.

Beregninger på altankonstruktioner

Opsætning af altaner medfører altid ændringer på en ejendoms statiske system. Derfor er det vigtigt at undersøge ejendommens stabilitet, når der tilføres øget last fra altanen. I de fleste tilfælde er den nemmeste løsning at opføre søjler, som skal bære altanen, hvilket præger bygningens arkitektoniske udtryk. Med en grundig tilpasning af ejendommens konstruktioner er der stor mulighed for at undgå søjler og spare disse omkostninger i forbindelse med udførelsen.

Vil du høre mere? Kontakt os og lad os tale om dine ønsker og behov.

http://abclausen.dk/ydelser/privat/hvad-siger-kunderne/

Det siger vores kunder

Vi sætter en ære i at levere en høj kvalitet og yde en god kundeservice. Fundamentet for vores forretning er tilfredse og glade kunder og vi er altid åbne for at forbedre vores services. Læs, hvad vores kunder siger om os.

AB Clausen

Skal vi tale sammen?

Vi starter altid med en indledende, uforpligtende samtale, hvor du får mulighed for at høre nærmere om hvordan AB Clausen kan hjælpe dig videre med dit projekt.

Ombygning og tilbygning

Om AB Clausen

Vi er 100% fokuseret på konstruktioner. Dette fokus gør til gengæld, at vi arbejder bredt med konstruktioner inden for såvel nybyggeri, renovering og konvertering. Læs mere om AB Clausen A/S.

Vigtige overvejelser ved etablering af altan

Såfremt du ønsker at etablere en altan i din lejlighed, kan der være mange faktorer som spiller ind:

  • Hvad er foreningens holdning til det?
  • Tillader kommunen etablering af altaner i din ejendom?
  • Kan du nøjes med at etablere en enkelt altan, eller skal du have resten af ejendommen med på ideen?
  • Hvor stor altan må du få?

Før du kan begynde et altanprojekt, bliver du derfor nødt til at undersøge, hvad reglerne og holdningerne er omkring etablering af altaner i din ejendom.

Altaner kan være et dejligt ekstra udeareal. De vil til gengæld også skygge for beboerne under dig samt ændre bygningens udseende. Jo mere altanen skal rage ud, jo mere vil den skygge, og desto større en konstruktion vil være nødvendig for at opnå en tilstrækkelig bæreevne. Man kan bl.a. vælge at understøtte altanen med søjler. Dette ændrer dog meget i facadernes udtryk, og er derfor måske ikke at foretrække. Der er altså flere faktorer, som du skal tage højde for, såfremt du ønsker at etablere en altan til din lejlighed.

Skal vi hjælpe dig?

Ønsker du at vide mere om forløbet fra din henvendelse til færdigt produkt kan du læse mere om, hvordan et typisk forløb med os vil foregå. Har du spørgsmål til forløbet, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. I AB Clausen tilbyder vi også at udføre tilsyn på dit byggeprojekt. Det betyder, at vi sikrer, at dit altanprojekt udføres i den aftalte kvalitet og til tiden.

Vi starter altid med en indledende dialog og et uforpligtende tilbud, hvor du samtidig får råd og vejledning omkring dit specifikke projekt.

Kristian H. Valentin

Markedsansvarlig
E-mail: khv@abclausen.dk