Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
  • Mission

    Med høj faglighed og fokuseret indsats skaber vores konstruktionsrådgivning merværdi

  • Vision

    Vi vil være bedst til bærende konstruktioner og byggebranchens foretrukne konstruktionsrådgiver

Vision & Mission

"Kun ved hele tiden at hæve overliggeren øger du din evne til at springe højere"

Hos AB Clausen har vi mange ansatte der kommer fra meget store organisationer. Organisationer der arbejder struktureret, og gerne med hjælp fra professionelle konsulenthuse på at få den helt rigtige ordlyd på virksomhedens Visions- og Missions-formuleringer. Mange er rigtig dygtige til det, og gør et stort og flot stykke arbejde indenfor dette felt. Men når alt kommer til alt, er det måden, vi gebærder os og klarer os igennem et arbejdsliv med stor kompleksitet og mange uforudsigeligheder, der definerer hvorvidt vision og mission er forankret hos de enkelte medarbejdere.

For AB Clausens DNA er opstået igennem entreprenørskab hos to konstruktionsingeniører tilbage 2010. Entreprenørskab, agilitet, ansvar .. og en spirende tanke – inspireret fra udlandet – om at skabe et større rådgivende ingeniørhus der udelukkende fokuserer på konstruktioner.

En livsopgave, et kald

Mission

Med høj faglighed og fokuseret indsats skaber vores konstruktionsrådgivning merværdi for byggeprojektet i tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere. Vi tager ansvar og sikrer leverance af optimerede byggebare løsninger.

IMG5287308

Et ideal, en idé eller en forestilling om fremtiden

Vision

Vores vision er, at være bedst til bærende konstruktioner. Vi vil være byggebranchens foretrukne konstruktionsrådgiver.

IMG4762295

Vi tror på at fokusering skaber merværdi for vores kunder

Forankret i forretningsudviklingen

En bevægelse fra mission imod en realisering af visionen, påkræver at virksomheden udarbejder en strategi og en række målkæder. Måden vi kommer i mål sker gennem udarbejdelse af en tidsat handlingsplan indenfor forskellige forretningsområder. Målene er operationelle (ligesom resultatopfølgningen), og at have en mission uden en koordineret samlet handlingsplan for virksomheden – som periodevis kan måles på delresultatopnåelsen – er luftkasteller, der ikke kan drive virksomhedens energi mod sin vision.