Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
 • BREMERHOLM 6

  Omdannelse af transformerstation til 5-stjernet luksushotel, Herman K, i indre København

   

  LÆS REFERENCEN
 • BIO4 Administrationsbygning

  Nyopførsel af 4.310 m2 lager, service- samt kontorfaciliteter for HOFOR

   

  LÆS REFERENCEN
 • FASANGÅRDEN

  Totalrenovering af fredet ejendom i Frederiksberg Have

   

  LÆS REFERENCEN
 • POSTCENTRALEN SKAL OMDANNES TIL HOTEL

  Renovering og omdannelse af 25.400 m2 bevaringsværdig ejendom i hjertet af København

   

  LÆS REFERENCEN
 • TRONGÅRDEN

  Nyopførsel af 24.000 m2 rækkehuse og lejligheder

  ,

  LÆS REFERENCEN
 • RØDOVRE PORT TÅRN FT

  Value engineering af Tårn FT, på ialt 19 etager, i den nye Rødovre Stationsby

  .

  LÆS REFERENCEN
 • DAHLERUPS TÅRN I CARLSBERG BYEN

  ANERKENDT STATIKER PÅ 40.000 M2

   

  LÆS REFERENCEN

Vil du være Danmarksmester i bærende konstruktioner?

Vil du være en del af en succes, hvor du får mulighed for at dyrke konstruktioner hver dag sammen med et team af ligesindede, der alle brænder for bærende konstruktioner? AB Clausen søger en konstruktionsingeniør, der har mod på at tage ansvar!

… Om virksomheden der vil være bedst til konstruktioner

AB Clausen A/S er et rådgivende ingeniørfirma, som udelukkende arbejder med bærende konstruktioner. Vi er drevet af at skabe et unikt og fokuseret miljø, hvor kundetilfredshed og faglighed trumfer bureaukrati og tunge processer. Kendetegnet for AB Clausen er vores uformelle tone, korte beslutningsprocesser og højt til loftet. Vi har det sjovt samtidig med, at vi laver det, vi bedst kan lide. Iværksætterånden lever i bedste velgående og vi sætter en ære i at opretholde en agil og forandringsparat kultur, samtidig med, at vi med stolthed, kalder os Danmarks største specialiserede konstruktionsvirksomhed.

Vores mission er anerkendt af markedet og bygherrer, og det har understøttet en bæredygtig vækst med stigende efterspørgsel på vores ydelser. Vores fremgang er de seneste tre år blevet markeret med kåringer som Gazelle-virksomhed samt en pris for “Årets virksomhed 2018” i Rødovre Kommune. Vi får rigtig mange spændende opgaver ind, og derfor søger vi nu en erfaren og faglig stærk konstruktionsingeniør, til at supplere vores dygtige medarbejderstab på 52.

Om dig:

 • Har en uddannelse som bygningsingeniør med speciale i bærende konstruktioner og +2 års erhvervserfaring
 • Er udadvendt, selvstændig, løsningsorienteret og har gennemslagskraft
 • Er interesseret i at tage ansvar og bidrage til AB Clausens positive udvikling
 • Har gode kommunikationsevner og kan gå i dialog med kolleger og eksterne samarbejdspartnere

Danmarks bedste team

Som en del af Danmarks bedste team af konstruktionsingeniører får du ansvar for gennemførelse af projekter inden for bolig-, institutions- og erhvervsbyggeri i forbindelse med nybyg såvel som renovering inden for følgende områder:

 • Projektering af beton-, stål- og trækonstruktioner
 • Rådgivning i forbindelse med konstruktive valg/løsninger
 • Deltagelse i projekteringsprocessen med direkte kundekontakt
 • Projektstyring
 • Digital projektering

Du vil følge projekterne i alle faser fra start til slut og samarbejde med alle involverede interessenter samt medvirke som faglig sparringspartner for disse. Med andre ord får du en bred indsigt og erfaring!

Vi tilbyder dig

Du inviteres med på en rejse om at blive Danmarks førende kompetencecenter inden for konstruktioner og får rig mulighed for influere beslutningerne og påvirke udviklingen af en virksomhed i stor fremgang. Herudover tilbyder vi et stort netværk af rådgivende ingeniører, arkitekter og andre af byggeriets parter samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling, bl.a. igennem AB Clausen Academy.

Vi har en lækker frokostordning samt personalegoder i form af bl.a. massageordning og diverse rabataftaler. Du vil blive tilbudt en konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer og sundhedsordning samt pensionsordning.

Burakbeskaaret

Vi vil være bedst til konstruktioner! Vil du være med på holdet?

Søg allerede idag

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Burak Demirci på tlf.: 7199 2779 eller via mail: bk@abclausen.dk. Send dit CV, motiveret ansøgning samt relevante dokumenter til hr@abclausen.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!