Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
  • FOKUS

    VI HAR FOKUS PÅ AT FINDE DEN BEDSTE LØSNING TIL KUNDEN UD FRA KUNDENS BEHOV, ØNSKER OG KRAV

  • ANSVAR

    VI TAGER ANSVAR FOR KVALITETEN AF VORES ARBEJDE OG LØSER VORES OPGAVER PROFESSIONELT OG SOM AFTALT MED KUNDEN

  • FAGLIGHED

    VI DYRKER VORES HØJE FAGLIGHED INDEN FOR KONSTRUKTIONER OG OPDATERER KONTINUERLIGT VORES VIDEN

Værdier

FOKUS - ANSVAR - FAGLIGHED

Vi har fokus på at finde den bedste løsning til kunden ud fra kundens behov, ønsker og krav. Vi tager ansvar for kvaliteten af vores arbejde og løser altid vores opgaver professionelt og som aftalt med kunden. Vi har øje for fagligheden specifikt inden for konstruktioner og opdaterer kontinuerligt vores viden.

Hos AB Clausen har vi mange ansatte, der kommer fra meget store organisationer. Organisationer der
arbejder struktureret, og gerne med hjælp fra professionelle konsulenthuse på at få den helt rigtige ordlyd på virksomhedens værdi-formuleringer. Mange er rigtig dygtige til det, og gør et stort og flot stykke arbejde indenfor dette felt, men når alt kommer til alt, er det måden, vi gebærder os og klarer os igennem et arbejdsliv med stor kompleksitet og mange uforudsigeligheder, der tester vores værdisæt.

Det er problematisk, når virksomheden underlægger værdiimplementeringen en administrativ evaluering, der afgør om værdier er rigtigt eller forkert gennemført. Dette understøtter ikke blot brugen af værdierne som magtinstrument, men indikerer også over for virksomhedens medarbejdere, at der faktisk er en rigtig måde at fortolke og implementere værdierne. Derved opbygges en normativ kultur, hvor man risikerer, at de ansatte fokuserer så meget på at leve op til de præcise mål, at de glemmer at forholde sig til andre ting og i stedet får øget fokus på indbyrdes uenigheder om fortolkningen af de gældende værdier.

Vores værdier er fællesnævneren for den måde, vi i AB Clausen A/S – Rådgivende Ingeniører arbejder, tænker og agerer efter.

Fokus, ansvar og faglighed

AB Clausens værdigrundlag

Vi har fokus på at finde den bedste løsning til kunden ud fra kundens behov, ønsker og krav

Vi tager ansvar for at kvaliteten af vores arbejde og løser altid vores opgaver professionelt og som aftalt med kunden

Vi dyrker vores høje faglighed inden for konstruktioner og opdaterer kontinuerligt vores viden