Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Uforpligtende samtale

Vi har mange års erfaring i at rådgive private bygherrer om deres byggeprojekter og vi starter altid med en uforpligtende samtale

Hos AB Clausen er vi stolte af, at kunne kalde os Danmarks største specialiserede konstruktionsvirksomhed. Vi er specialistister i statiske beregninger og har mange års erfaring i at udarbejde ingeniørberegninger og rådgive private bygherrer i alt inden fra nedrivning af vægge, tilbygninger, renoveringsprojekter og nybyg.

Når du vælger AB Clausen A/S som rådgivende ingeniør, er dit byggeprojekt i sikre hænder

Din sikkerhed og tryghed

Vi er rådgivende ingeniører med ydelser til konkurrencedygtige priser og i et samarbejde med AB Clausen er du sikret erfarne kompetencer som har fokus på fleksible løsninger der kan imødekomme dine ønsker og behov samtidig med at vi altid har fokus på projektøkonomi.

AB Clausen er medlem af Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI), og vi har tegnet ansvarsforsikring igennem TRYG Forsikring. AB Clausens forsikring dækker kr. 25.000.000 ved personskade og kr. 5.000.000 ved tingskade og/eller tab. Det maksimale beløb ved personskade, tingsskade og/eller tab, som AB Clausen kan pådrages erstatningsansvar for, begrænses tilsvarende til disse beløb. Ønskes større dækning, kan der tegnes særskilt projektansvarsforsikring. Dette er normalt kun nødvendigt for store projekter. Det betyder, at alle vores projekter er dækket af denne forsikring. Så når du vælger os som rådgivende ingeniør, er dit byggeprojekt i sikre hænder.

Bliv klogere på hvordan vi kan hjælpe dig videre med dit projekt

Start med en uforpligtende samtale

Vi starter altid et samarbejde med en uforpligtende samtale, hvor du kan søge råd og vejledning omkring dit projekt og vi sammen kan blive klogere på, om vi skal løfte de rådgivende ingeniørydelse sammen med dig.

Thomas Hjort Madsen

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig snarest