EVENT I KØBENHAVN – 2. DECEMBER 2019

TAK FOR EN HYGGELIG EFTERMIDDAG

RESERVÉR DATOEN

Kom med den 2. december når vi mødes i Marketenderiet i Valby og udforsker temaet “Transformation af bygninger”. Sammen undersøger vi, hvordan vi bliver dygtigere til at give gamle bygninger nyt liv og formål, der både genererer afkast og skaber glæde for slutbrugerne. Mød ligesindede aktører fra byggebranchen og bliv hængende til refleksion og netværk, når vi serverer lidt vådt og tørt til ganen. Vi glæder os til at se dig.

OPLÆGSHOLDERE

Peter Juhl Thorseng

Vicedirektør, DEM

Tilgang til processen fra idé-projektering og udførelse – typiske faldgruber og den gode styring ved renovering af den eksisterende bygningsmasse.

Kristoffer Krarup

Projektchef, AB Clausen

Identificering af muligheder og begrænsninger ved transformation af eksisterende byggeri ud fra et ingeniørfagligt synspunkt.

Mia Scheel

Partner, ZESO Architects

Hvad kan vindes ved at udnytte eksisterende bygningsmasse? Hvad er udfordringerne? Med udgangspunkt i omdannelse af byggeri fra det 18. århundrede til 1990’erne vil ZESO tage os gennem potentialerne for disse type ejendomme.

Netværk

Lidt vådt og tørt

Mød ligesindede fra byggebranchen til refleksion og netværk, når vi serverer lidt vådt og tørt til ganen.

Mia Scheel

Partner, ZESO Architects

Hvad kan vindes ved at udnytte eksisterende bygningsmasse? Hvad er udfordringerne? Med udgangspunkt i omdannelse af byggeri fra det 18. århundrede til 1990’erne vil ZESO tage os gennem potentialerne for disse type ejendomme.

Netværk

Lidt vådt og tørt

Efter oplæggene er der mulighed for at netværke og skabe relationer med de øvrige deltagere.
Vi vil sørge for lidt vådt og tørt.

PUST NYT LIV I GAMLE SJÆLE

Værdiforøgelse gennem transformation

Der er stor tilfredsstillelse og gavn i at bringe nyt liv i gamle bygninger, så de igen kan generere glæde og afkast. Netop renovering og transformering har altid fyldt en stor af AB Clausen, Dansk Energi Managements og ZESOs projektportefølje.

Med udgangspunkt i konkrete cases vil vi formidle relevant værdifuld viden, der kan give indsigt og værktøjer til succesfuld levering af transformationsbyggeri.

  • Sådan vinder man RENOVER-prisen

    Hotel Herman K vandt RENOVERprisen 2019 i september og er et eksempel på, hvordan man kan åbne en bygning mod omverdenen og skabe liv i gadebilledet og samtidig bevare de oprindelige konstruktioner og detaljer. Til eventet deler vi vores erfaringer fra projektet – opskriften på “den gode løsning”.

TILMELD DIG GRATIS

TIDSPUNKT

2/12-2019 – Klokken 15.00-18.00

Adresse

Marketenderiet
Kirsten Walthers Vej 5,
2500 Valby

Parkering

Parkeringsmuligheder i området omkring Marketenderiet. Bus 4A og bus 18 (fra Valby station) går til døren.

Kun få pladser tilbage!

Tilmeld dig og dine gæster, mens der stadig er plads – 1 gæst pr. udfyldning.

Spørgsmål? Skriv til msk@abc.dk eller ring på +45 61 31 2018

ARRANGØRERNE

AB Clausen

Vi er rådgivende ingeniører inden for konstruktioner og med speciale inden for nybyggeri, renovering og transformering. Gennem tværfaglig projektstyring samarbejder AB Clausen med et netværk af specialiserede rådgivende ingeniører på tværs af fagligheder og kan således løfte alle typer af rådgiverydelser.

Læs mere på: www.abc.dk

Dansk Energi Management

Hos DEM er vi specialister indenfor bygherrerådgivning, nybyggeri og energirenovering. Sammen med arkitekter og bygherrer udfører vi altomfavnende byggeprojekter med bæredygtighed og energirigtigt byggeri in mente. DEM har mange års erfaring med rådgivning og projektering inden for det offentlige og private.

Læs mere på: www.dem.dk

ZESO Architects

ZESO har som vision at skabe fysiske rammer for menneskers liv, som bidrager til trivsel og velvære for det enkelte menneske, fællesskabet og samfund. Vi ønsker at bidrage til at Danmark bliver et energineutralt samfund i 2050 – ved hjælp af vores HIGH FIVE arbejdsmetode.

Læs mere på: www.zeso.dk

Dato

2. december

Sted

Marketenderiet,
Kirsten Walthers Vej 5,
2500 København

Spørgsmål?

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål:

Morten Skov
Marketing Projektleder
msk@abc.dk

Ida Marie Nielsen
Kommunikationsmedarbejder
imn@dem.dk