Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
  • Vi lever af glade kunder

    Derfor stræber vi hele tiden imod at forbedre vores ydelser

     

Kundeudtalelser

Vores kunder er omdrejningspunktet for vores forretning. Derfor er det afgørende for os, at vi yder en god service og leverer et produkt af højeste kvalitet.

De varmeste anbefalinger

Super service og hurtig proces

Jeg kan give de varmeste anbefalinger af AB Clausen. Tak til hjælpsom kundeservice og ingeniør Jonas, der alle bidragede til en behagelig proces hele vejen igennem samt beregninger der hjalp til en lynhurtig byggetilladelse.

– Mikkel

ref5
gus-moretta-326234

Kan bestemt anbefales!

God service og overholder aftalerne

I forbindelse med en større ombygning, oplevede vi en rigtig god behandling, faglig stor indsigt og erfaring som vi fik gavn af. Vi skiftede mening undervejs i processen, hvilket AB Clausen håndterede med stor imødekommenhed og fleksibilitet.
– Ole
.

AB Clausen formåede med en professionel tilgang til projektet at lave det umulige andre firmaer ikke kunne

Faglig viden og dygtige medarbejdere

Under en vandskade skulle vi have ombygget en stor del af huset. Da det så mest sort ud kom vi i kontakt med AB Clausen A/S der ville stå for dimensionering af forskellige bygningsdele. Trods mange rettelser fra arkitekten formåede AB Clausen med en professionel tilgang til projektet at lave det umulige andre firmaer ikke kunne. Deres faglige baggrundsviden og dygtige medarbejdere gjorde processen tryg for os. Vi kan på det kraftigste anbefale AB Clausen og deres kompetente samarbejdspartnere.

– Sus

ref3
ref4

AB Clausen forstod vores udfordring

Hurtig service

På grund af ventetid hos vores første ingeniør valgte vi at kigge efter en anden og det er bestemt ikke noget vi har fortrudt. AB Clausen forstod vores udfordring med håndværker som allerede var i gang og lavede opgaven på få dage inkl en besigtigelse dagen efter jeg henvendte mig. Selvom opgaven ikke var en standard opgave tog de udfordringen og fik løst opgaven på en meget tilfredsstillede måde. Skal man havde lavet en speciel opgave som kræver et profesionelt stykke arbejde uden fejl er det AB Clausen man skal bruge. Mange tak for hjælpen.

– Ertugrul

AB Clausen tog det med oprejst pande og løste projektet til perfektion

Dimensioneret og tegnet vinkælder

AB Clausen har dimensioneret og tegnet en vinkælder hvor vandspejlet stod højt og gav flere problemer. Trods de store udfordringer tog AB Clausen det med oprejst pande og løste projektet til perfektion. Jeg kan varmt anbefale AB Clausens gode medarbejdere til andre.

– Peter

ref2
ref6

Vi har brugt dem flere gange...

Kan stærkt anbefale AB Clausen

Vi har brugt AB Clausen flere gange på vores projekter og har udelukkende haft gode erfaringer med dem. Altid hurtig feedback og profesionelle rådgivere. Kan stærkt anbefale AB Clausen.

– Martin

Vil uden tvivl anbefale AB Clausen til andre

Professionel med fokus på kunder og kvalitet

En virksomhed med stor fokus på sine kunder og kvaliteten på deres arbejde. Professionel behandling, med styr på tingene. Vil uden tvivl anbefalde dem til andre!

– Line

ref7
patricia-prudente-314279

Leverede projektet før aftalt dato

Hurtig og god service

AB Clausen leverede færdigt projekt før aftalt dato og derfor er håndværkerne allerede i fuld gang med køkken/alrum. Jeg kan kun anbefale AB Clausen, de er utrolig professionelle.

– Julie

Start med en uforpligtende samtale og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig videre

Vil du kontaktes?

Ovenstående er et udpluk af kundeudtalelser fra Trustpilot. Billederne er fra en billeddatabase og bruges til at understøtte det grafiske udtryk. Billederne er således uden sammenhæng med personerne som giver udtalelsen.