AB Clausen A/S Rådgivende Ingeniører A/S

Bedst til konstruktioner

Teknisk direktør

Teknisk direktør

-til unik rådgivende ingeniørvirksomhed

Har du mod på at dele din viden om konstruktion og samtidig være inspirerende sparring til en yngre ledergruppe? Kan du tage det overordnede ansvar for virksomhedens projekter i et stærkt specialiseret fagligt miljø? Og har du stor erfaring med projektledelse og kontrakthåndtering, så er du måske den nye tekniske direktør i AB Clausen.

AB Clausen søger en kompetent og engageret ingeniør til at tage del i udvikling og videreførelse af virksomheden. AB Clausen har i dag 25 engagerede medarbejdere og er en hastig voksende Gazelle virksomhed beliggende i Rødovre. Teamet består hovedsagligt af konstruktionsingeniører med kernekompetencer inden for bærende konstruktioner og er primært specialister, fagnørder og ildsjæle, som alle brænder for deres arbejde.

AB Clausen tror på kompetencebaseret rådgivning, hvilket betyder, at vi i huset har fokus på konstruktioner men samarbejder med 300 specialister, så vi løfter alle ingeniørfag.

Stillingen

Som Teknisk direktør bliver du samlingsog omdrejningspunktet for teknisk viden og du anvender din store erfaring omkring drift og ledelse af projekter. Samtidig giver du god ballast til den eksisterende ledelse og bliver inspirator for hele organisationen. Der er ingen daglig personaleledelse.

Dine opgaver er:

  • Daglig sparring med virksomhedens ledergruppe
  • Overordnet ansvar for tilbud, kontrakter og projektledelse
  • Optimering og udvikling af projektstyringsmodel
  • Ansvar for teknisk drift samt tilstedeværelse af fornødne ressourcer
  • Udvikling og pleje af eksisterende og opbygning af nye kunderelationer

Vi forventer

Du har en høj faglighed med solid erfaring inden for projektledelse. At du er struktureret og god til at prioritere og bevare overblikket i en travl hverdag. Du er åben og udadvendt med lyst til drift og udvikling i et dygtigt specialistmiljø. Måske har du været projektchef, afdelingsleder eller senior konsulent i rådgivende ingeniør- eller entreprenørvirksomhed. Eller du sidder måske som statiker eller driver egen virksomhed og ønsker et skift i karrieren.

Din baggrund er

Civilingeniør, diplomingeniør eller bygningsingeniør med speciale i konstruktion. Du skal have mindst 15 års erfaring og have solidt kendskab til ABR 89. Vi ser gerne, at du har et godt netværk indenfor byggeindustrien.

Vi tilbyder

  • Et spændende job i en unik virksomhed med højt teknologisk niveau
  • Uformelt miljø med store personlige og faglige udviklingsmuligheder
  • Attraktive ansættelsesforhold som modsvarer dine kvalifikationer
  • En virksomhed i vækst med store ambitioner og højt til loftet
  • Mulighed for medejerskab på sigt

Du får store muligheder for at sætte dit personlige præg på udviklingen i AB Clausen, som igen i år forventer at blive Gazelle virksomhed. AB Clausen er en netop flyttet i nye og moderne lokaler i Rødovre, hvor du vil få plads til at forfølge dine mål.

Næste skridt:

Upload ansøgning og CV via dette link.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Vi venter dog gerne på den helt rigtige.

Hvis spørgsmål ring meget gerne til AMBIZZION, Leo Brosbøl Sørensen – mobil +45 60 40 83 20 eller Peder Vester Henriksen – mobil +45 53 29 69 29