Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
  • Glædelig jul og godt nytår!

Tak for et godt samarbejde i året der gik

Hos AB Clausen A/S - Rådgivende Ingeniører vil vi gerne takke for året, der er gået med ønske om et fremtidigt godt samarbejde i året, der kommer.

Vi ser tilbage på et 2018, som har stået i vækstens tegn. Vi har budt 21 dygtige og kompetente kolleger velkommen, har modtaget Rødovre Erhvervspris 2018 og Børsens Gazelle for tredje år i træk og kan samtidig glæde os over en bæredygtig fremgang med en sund bundlinje.

Det er med stolthed, at vi har introduceret AB Clausens Kompetencehjul, et tværfagligt samarbejde med kompetencebaserede rådgivere, og noterer os spændende sager som value engineering på Rødovre Port, rollen som anerkendt statiker på 40.000 m2 i Carlsberg Byen samt bidraget til flere spændende projekter i TRUST-regi, helhedsplan til den almene boligforening Gadehavegaard og store renoveringssager som Posthotellet, Fasangården og Oliebladsgade. Nybyg har taget fart, og vi har blandt andet projekteret Trongården, 24.000 m2 rækkehuse i Lyngby samt Baristarækkerne ved Irmabyen i Rødovre, rækkehusene Kongerækkerne på Amager samt Mørdruphave i Humlebæk.

AB Clausen går ind i 2019 med et hold bestående af 53 videnbegærlige og ambitiøse medarbejdere, som udgør et kompetencecenter inden for konstruktioner, der kan løfte de vanskeligste sager. Jeg ser frem til 2019 med vished om, at virksomheden der vil være bedst til konstruktioner får et spændende år og ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Med ønske om en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår til dig og dine.

Ammar Al-Temimi, Adm. direktør
AB Clausen A/S – Rådgivende Ingeniører