AB Clausen A/S Rådgivende Ingeniører A/S

Bedst til konstruktioner

Stabilitetsberegning

Stabilitetsberegning

.
AB Clausen Rådgivende Ingeniører A/S udarbejder beregninger på alle typer konstruktionsprojekter – store som små. Læs her, hvornår vores beregninger er nødvendige for dig.
.

Hvad er stabilitetsberegning

Vores ingeniører kontrollerer, hvorvidt husets stabilitet vil kunne opretholdes, hvis et ønsket vægstykke nedrives. Vores beregninger viser, hvorvidt de øvrige vægge er i stand til at modstå den vandrette last, der forårsages af vinden.

Hvis disse vægge ikke kan modstå vindtrykket, eller hvis den pågældende væg også er bærende, er det nødvendigt at erstatte væggen med ny konstruktion.
.

Hvornår benyttes beregninger

Stabilitetsberegninger er altså nødvendige, hvis du skal lave ændringer på din bolig, som kan udfordre boligens stabilitet.

Ønsker du at rive en væg ned, der viser sig at være stabiliserende, har du brug for en ingeniør til at udarbejde beregninger på, om væggen kan fjernes og evt. blive erstattet med en ny konstruktion, så du undgår skader på boligen.

Stabiliserende vægge kan både være yder- og indervægge. Indvendige stabili-serende vægge står typisk vinkelret op ad ydervæggene. En bærende væg er stabiliserende, men en stabiliserende væg er ikke nødvendigvis er bærende.

Med en vægundersøgelse hjælper AB Clausen dig med at vurdere, om din væg er stabiliserende, bærende eller ingen af delene.

Læs mere her om de forskellige vægtyper:

Ønsker du tilbud på en beregning

Skal du foretage ændringer på din bolig og har brug for en stabilitetsbereg-ning, kan du indhente et gratis og uforpligtende tilbud hos os.

Når du har udfyldt og indsendt formularen med din opgavebeskrivelse, vil du blive kontaktet af en af vores ingeniører. Du beskriver din opgave og stiller spørgsmål, og vi informerer dig om forløbet omkring vores beregninger.

Se et typisk forløb hos os fra din første henvendelse, og til du modtager vores færdige materiale.

.

Vil du vide mere

I AB Clausen er vi specialister i stabilitetsberegninger, og vi er klar til at besvare alle dine spørgsmål og give dig mere viden.

Kontakt os for et godt tilbud på mail@abclausen.dk eller på telefon 3030 8080. Vi bor i Rødovre, så men foretager beregninger over hele landet.

 

Tilbage til forside