Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
AB Clausen kåret som Gazellevirksomhed 2016

AB Clausen kåret som Gazellevirksomhed 2016

Vi løber stærkt hos AB Clausen. Så stærkt, at vi nu kan kalde os Gazellevirksomhed 2016!

..
Som Gazellevirksomhed kan AB Clausen prale af, at have haft en konsistent positiv udvikling igennem de sidste fire regnskabsår, med positiv vækst og samlet set fordoblet omsætningen i perioden. Kåringen sker på baggrund af data fra Erhvervsstyrelsen via Bisnode og er Børsens anerkendelse af vækstvirksomheder.

I Børsens lykønskning til AB Clausen refereres Gazellerne som rollemodeller. Med andre ord bliver vi del af en eksklusiv klub, som ikke alene skaber jobs, vækst og optimisme, Gazellerne trodser lav vækst, demografisk modvind og usikkerhed om fremtiden. Det forpligter! Og hos AB Clausen glæder vi os til at fortsætte de gode takter i 2017, siger Ammar Al-Temimi, direktør hos AB Clausen.

Hvad gør AB Clausen til en succes?

En afgørende faktor for, at AB Clausen har formået at vækste så flot, er ifølge Ammar teamet og den store diversitet som virksomheden rummer. Siden 2013 har AB Clausen haft fokus på at specialisere forretningen så vi i dag, i al beskedenhed, går efter at blive ’bedst til konstruktioner’ inden for bygge- og anlægsbranchen. Det giver os en mulighed for at differentiere os i markedet og fortsætte den vækst, vi har præsteret til dato, afslutter Ammar.

.

Tilbage til forsiden