Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
AB Clausen prækvalificeret til projekt "Frederikssund Idrætsby"

AB Clausen prækvalificeret til projekt "Frederikssund Idrætsby"

AB Clausen er sammen med DOMUS Arkitekter A/S, SCHUL Landskabsarkitekter ApS og Jens Wessberg – Rådgivende Ingeniørfirma ApS blevet prækvalificeret til endnu et utroligt spændende projekt! Frederikssund Kommune skal etablere “Frederikssund Idrætsby”, som omfatter opførsel af bl.a. svømmehal, idrætsbaner og udearealer, hvor teamet er prækvalificeret til delopgaven med udearealer og idrætsbaner.

Frederikssund Kommune besluttede i 2016 at etablere en stor Idrætsby. Idrætsbyens udendørs faciliteter vil i første fase dreje sig om boldbaner, aktivitetsplads, veje, stier og regnvandssøer. Her modtog Frederikssund Kommune ni anmodninger om at deltage. Ud af disse er fem hold blevet prækvalificeret ud fra en vurdering af, hvem der havde de bedste og mest relevante referencer i forhold til opgaven. AB Clausen er sammen med Domus Arkitekter, Schul Landskabsarkitekter og Jens Wessberg ét af holdene, hvor teamet er prækvalificeret til delopgaven med udearealer og idrætsbaner.

Læs mere om projekt Frederikssund Idrætsby, kommende tiltag og se de andre hold der også er gået videre.

.

Tilbage til forsiden