AB Clausen A/S Rådgivende Ingeniører A/S

Bedst til konstruktioner

Solceller

Solceller

Skal du have monteret solceller på din bolig, så har du brug for ingeniørydelser til at sikre, at din boligs konstruktioner kan holde til det. AB Clausen Rådgivende Ingeniører A/S tilbyder landsdækkende ingeniørydelser i forbindelse med montering af solceller.

Hvad er solceller?

Solceller er en mulighed for at blive helt eller delvist selvforsynende i el. Med solceller på taget kan du producere din egen strøm og gøre dig uafhængig af stigende elpriser – Samtidig kan du gøre en ekstra indsats for at skåne miljøet. Det er dog vigtigt at sikre, at taget kan bære den ekstra last fra solcelleanlægget, da et solcelleanlæg kan veje op til 500 kilo.

Statiske beregninger på og montering af solceller

AB Clausen kan udarbejde ingeniørberegninger over tagets belastning og bæreevne. Ingeniørberegningen viser, om taget kan bære solcelleanlægget. Beregningen er i virkeligheden en spærberegning.

Du risikerer, at forsikringsselskabet ikke dækker skader, hvis du ikke har ingeniørberegninger på solcelleanlægget. Dokumentationen kan ligeledes have betydning ved senere salg af huset.

Energistyrelsen arbejder på nye krav til montører af vedvarende energianlæg. Indtil da kræver det kun autorisation at slutte solcelleanlægget til huset.

Forløb fra henvendelse til færdigt produkt

Ønsker du, at AB Clausen skal udarbejde spærberegninger til dine solceller, så kan du læse mere om, hvad du skal gøre, og hvordan et typisk forløb fra første henvendelse til modtagelse af færdigt materiale vil foregå. Det kan du læse mere om her.

Vil du vide mere om solceller?

Vil du vide endnu mere om montering af solceller og de nødvendige beregninger, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Du kan kontakte os på mail@abclausen.dk eller på telefon 3030 8080.

I AB Clausen Rådgivende Ingeniører A/S udregner vi statiske beregninger til alle typer konstruktionsprojekter over hele landet. Læs mere om os her.

 

Tilbage til forside