Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Vesterbrogade 107C

Nyopførsel af 1.500 m2 byggeri til erhverv samt 34 ungdomsboliger fordelt på 6 etager inkl. kælder

ProjektVesterbrogade 107C
AdresseVesterbrogade 107C, 1620 København V
BygherreCph Invest
ByggesumFortrolig
RådgivningTotalrådgivning
EntrepriseformTotalentreprise
År2019
Areal1500 m2
TR / URTotalentreprenør er Holscher Norberg og Rådgivende arkitekt er Holscher Norberg mens AB Clausen løfter opgaven som rådgivende ingeniør med ansvar for alle ingeniørfag

Projektets karakter

På Vesterbrogade 107C, centralt i København, opføres 1.500 m2 etagebyggeri af Cph Invest. Byggeriet opføres i 6 etager over terræn, og én etage under terræn. Kælderen udføres med formål til 34 depotrum, 2 teknikrum og fællesarealer som benyttes af fremtidige brugere. Stueetagen udføres med mindre butikker, og ungdomsboligerne fordeles på 5 etager, 1. – 5. sal. Udvalgte lejligheder mod gården udføres med lette altaner. Byggeriet betjenes af en trappe- og elevatorskakt.

På matriklen er der opført en eksisterende slagterhusbygning fra 1880 som nedrives, og denne erstattes af nærværende bygværk som kiles mellem to eksisterende bygninger. De statiske systemer opføres med in situ beton fundamenter og udkraget dæk samt stålrammer i gavle 5. sal udføres i træmoduler.

Det fremtidige byggeri opføres med en port, som bl.a kommer til at give brandbiler adgang til gårdarealet.

AB Clausens rolle

AB Clausen varetager den komplette ingeniørprojektering, herunder projektledelse af alle ingeniørdiscipliner, hvor installationer løses af underrådgiver. Der leveres efter model 3R i henhold til Bips A113 på slapt armeret betonelementer.

Projekteringen er foretaget i et tæt samarbejde med bygherre Cph Invest og entreprenør gennem projektets faser, herunder myndighedsprojekt, hovedprojekt samt projektopfølgning under udførelsen.

Byggearbejdet udføres som en totalentreprise af Harder Gruppen, med Holscher Norberg som arkitektrådgiver og AB Clausen som ingeniørrådgiver.

I 2012 købte CPH invest en lettere faldefærdig ejendom på Vesterbrogade, tæt ved Frederiksberg Allé og Værnedamsvej

Planen er at udvikle boliger af højeste standard i ejendommen

Slagterigaarden