Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Teknologisk Institut

Renovering af Teknologisk Institut bygning 5, 6, 8 samt DMRI-bygning

ProjektTeknologisk Institut
AdresseGregersensvej 2, 2630 Taastrup
BygherreTeknologisk institut
ByggesumFortrolig
RådgivningKonstruktionsrådgivning
EntrepriseformHovedentreprise
År2015

Byggeriet er opført som et elementprojekt med forholdsvis få stabiliserende vægge, der er koncentreret omkring trappetårnene og skakter. AB Clausen fik til opgave at fjerne stabiliserende vægge samt fjerne TT-dæk i etageadskillelserne, så der kunne etableres trappekonstruktioner.

Projektet medførte omfattende gennemgang af eksisterende konstruktioner, og der blev udført kontrol af flere eksisterende konstruktioner for at undersøge mulighederne, da stabiliteten allerede var højt udnyttet. I tæt dialog med bygherre blev laster, konstruktioner etc. defineret og projektet blev projekteret.

Hent reference som pdf her.