Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Taxhuset

Projektering af tilbygninger imellem eksisterende bygninger på botilbud

ProjektTaxhuset
AdresseCharlotteager 7, 2640 Hedehusene
BygherreHøje Taastrup Kommune
Byggesum4.250.000 DKK
RådgivningTotalrådgivning
EntrepriseformTotalentreprise
Dato2016
TR / URFront Arkitekter ApS som totalrådgiver med AB Clausen som underådgiver på konstruktioner samt varmetabsberegninger

Botilbud for voksne, Taxhuset

Taxhuset er et botilbud til voksne med vidtgående fysiske handicap og senhjerneskader. Fordi man her har samlet specialister på området, er det også her, borgere fra andre kommuner med alvorlige hjerneskader tilbydes bolig.

Nærværende projekt omhandler opførsel af to tilbygninger imellem eksisterende bygninger. Tilbygninger opføres som udredningsboliger der kobles på eksisterende arealer.

AB Clausens rolle

AB Clausen Rådgivende Ingeniører A/S har til nærværende projekt bistået med konstruktionsprojektering samt varmetabsberegning. Projektet er en totalentreprise er vundet af Hugo Svaneeng A/S samt Front Arkitekter ApS, som AB Clausen af flere omgange har haft et positivt s

Billedmateriale: Front Arkitekter ApS

amarbejde med. Processen har foregået proaktivt med tidlig sparring omkring løsninger til projektet, så der tages optimalt højde for materialer og arbejdsprocesser til en strømlinet proces hele vejen igennem.

Tilbygning udføres lyst og åbent, og har sedumtag til den grønne profil. Konstruktioner opføres traditionelt med træ- og stålkonstruktioner over terræn med beton i jorden.

Hent reference som pdf her.