Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Sejrøgade 7-9

Omdannelse af eksisterende erhvervsbygning til bolig og erhverv

ProjektSejrøgade 7-9
AdresseSejrøgade 7-9, 2100 København Ø
BygherreAberdeen Asset Management Denmark A/S
Byggesum30.000.000 DKK
RådgivningTotalrådgivning
EntrepriseformTotalentreprise
År2017
Areal2742 m2
TR / URRubow Arkitekter og AB Clausen som underrådgiver på konstruktioner

Ombygning af Sejrøgade 7-9’s eksisterende erhvervsbygning, med vinkelformet bygningskrop med sider mod henholdsvis Sejrøgade og Kristineberg.

Etagearealet på Sejrøgade 7-9 udgør ca. 2900 m2, hvor bygherre ønsker at ombygge ca. 2300 m2 fra erhvervslokaler til familieboliger og fastholde det eksisterende erhverv på ca. 600 m2 i stueetagen. Ombygningens hovedformål er således, at forvandle erhverv til private ungdoms- og familieboliger. I stueetagen foretages ombygning til kontorarealer målrettet erhvervslejemål. For etagerne 1-3 sal etableres 23 nye boliger.

.

Lokalplanen kræver desuden mere friareal samt arealer til cykelparkering og renovation. Der fastlægges bevaringsbestemmelser for lokalplanområdets 14 træer, der alle er bevaringsværdige, og der stilles krav om yderligere begrønning af gårdrum. Der muliggøres etablering af solceller på tage og stilles krav om genanvendelse af regnvand.

AB Clausens rolle

AB Clausen A/S – Rådgivende Ingeniørers rolle var, at udføre udbudsprojektet for de konstruktive arbejder i forbindelse med ombygningen af den tidligere erhvervsbygning til boliger. Herunder at vurdere og rådgive bygherre vedrørende de eksisterende bygningskonstruktioners bæreevne, overslagsdimensionering af nye bærende konstruktioner til franske altaner, karnapper, hemse, indskudt etagedæk samt ny udvendig trappe i baggård.

Reference

Rubow Arkitekter, Søren Vangsgaard, tlf. 26169662, mail: sva@rubowarkitekter.dk

IMG5400323

Vil du vide mere om AB Clausens rolle?

Download referencen