Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Santax Nordic

Santax Nordic

Undersøgelser for opbygning af ny etage på 831 m2

ProjektSantax Nordic
AdresseProduktionsvej 3, 2800 Glostrup
ByggesumFortrolig
RådgivningKonstruktionsrådgivning
EntrepriseformHovedentreprise
År2015

Projektets karakter

Santax Nordics lokaler i Glostrup er blevet for små til deres kapacitet. Som alternativ til flytning til ny adresse ville man undersøge muligheden for at tilføre flere kvadratmeter til deres eksisterende lokaler.

Bygning er opført i 1970, og er opbygget af murstensvægge med build-up tag på direkte fundering.

AB Clausens rolle

AB Clausen blev bestilt til at udføre forundersøgelse og statiske beregninger, så man kunne få et overblik over økonomien ved etablering af en første sal.

AB Clausen analyserede eksisterende statiske- og stabiliserende system samt materialer, og projekterede efterfølgende konstruktionsforslag med kontrol af betonkonstruktioner i og over terræn samt stålkonstruktioner med redegørelser for, hvilke konstruktioner der skulle forstærkes og omfanget af disse, så der kunne udarbejdes budget over byggesummen til bygherrens beslutningsgrundlag. Sagen pågår, da der er på nuværende tidspunkt ikke truffet beslutning til fremadrettet proces.

Hent reference som pdf her.