AB Clausen A/S Rådgivende Ingeniører A/S

Bedst til konstruktioner

Liva Weel

Liva Weel

Projekt:                  Liva Weel
Årstal:                    2015- 2016 (projektering endt ultimo januar 2016)
Totalrådgiver:      HCM Arkitekter ApS
Bygherre:               A/B Liva Weel
Rådgivning:          Projektering af konstruktioner, VVS og el
Entrepriseform:   Hovedentreprise
Boligareal:             4.210 m2
Byggesum:             Ukendt
Honorar:                Kr. 0,8 millioner (Ingeniør: kr. 0,35 millioner)

Byfornyelse af andelsforeningen Liva Weel på Vesterbro

AB Clausen Rådgivende Ingeniører A/S har til nærværende projekt levereret rådgivning ved renovering af konstruktioner, VVS og EL. AB Clausen har renoveret konstruktioner og projekteringsledet resterende ingeniørfag i hele projekteringsprocessen. Nærværende projekt har været et omfattende renoveringsprojekt med renovering af konstruktioner, EL- og VVS-installationer med relevante energirenoveringer ved optimering af installationerne og efterisolering.

Renoveringen af A/B Liva Weel var en byfornyelsesrenovering med tilskud fra Københavns Kommune. Der er blevet renoveret tagkonstruktion med etablering af solceller og tagterrasse, renoveret VVS-installationer ved udskiftning af toiletter og faldstammer, ventilation, omfangsdræn og vandopsamling, renovering af elinstallationer samt efterisoleringer i tag- og kælderarealer.

Konstruktionsrenovering: Der er blevet udført gennemgående 900 m2 renovering af tagkonstruktionen med etablering af solceller og 30 m2 tagterrasse til gårdsiden. Ydermere er der projekteret betonkonstruktion til at sikre mod opdrift ved vandopsamling.

Hent reference som pdf her.

 

Tilbage til referencer

Tilbage til forside