Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Langebjerg 12

Nyopførsel af lager og administrationsbygning

ProjektLangebjerg 12
AdresseLangebjerg 12, 4000 Roskilde
BygherreKWB Holding
Byggesum10.000.000 DKK
RådgivningIngeniørrådgivning
EntrepriseformHovedentreprise
SamarbejdsformPartnering
År2017
Areal1709 m2
TR / URHovedentreprenør Sax-Byg ApS, AB Clausen har varetaget konstruktionsrådgivning

Projektets karakter

AB Clausen har bistået med projekteringen af Langebjerg 12 i Roskilde som indebar opførsel af ny lager- og administrationsbygning i stål med indskudt etage, der færdigprojekteres pr d. 1. august 2017.

Bygningen har en bredde på 24 m, en længde på 71,2 m og en kiphøjde på 7,4 m., ialt 1709 m2 byggeareal. Arkitekttegninger udføres internt hos entreprenøren.

Langebjerg 12, 2000 Roskilde

Grundvandet ligger over afgravningsniveau og der påregnes pumpning under byggefasen. I byggefelt indbygges bundsikring til underkant gulvisolering. Der indbygges sandpude hvor der skal udskiftes jord under funderingsniveau.

Stålkonstruktioner efter DIF normer. Tagkonstruktionen udføres af højprofilplader på stålspær, 300 mm. mineralisolering, under- og overpap. Inddækninger ved krone og omkring røglemme/tagvinduer. Indskudt etagedæk udføres i 2 fag (12x24m), dimensioneret for almindelig etagelast på 1. sal. Dækket udføres med bærende ståldrager konstruktion understøttet af 2 søjler pr. drager med 20 cm. lecalyddæk. Lecadæk afsluttes på 1. sal med ca. 7 cm. pudslag i forbindelse med sammenstøbning. Der etableres adgang via ståltrappe i foyer til 1. sal samt ståltrappe fra 1. sal til stueplan i hal. Bærende konstruktion på 1. sal brandsikres til R30 (BD-30).

AB Clausens rolle

AB Clausen varetog alle statiske beregninger og konstruktionstegninger for fundering af hal. Ydermere rådgivning og beregning ved lastfastsættelse af indskudt etage.

guilherme-cunha-222318

Hent reference i pdf og bliv klogere på AB Clausens rolle i projektet

Download referencen