AB Clausen A/S Rådgivende Ingeniører A/S

Bedst til konstruktioner

Klosterstræde 6

Klosterstræde 6

Projekt:                        Klosterstræde 6
Årstal:                          2016
Adresse:                      Klosterstræde 6, 1157 København
Bygherre:                    Patrizia Ejendomme A/S
Bygherrerådgiver:     Topdahl ApS
Rådgivning:                Konstruktionsrådgivning
Entrepriseform:        Hovedentreprise
Byggesum:                 Ukendt

Renovering af gammel bindingsværksejendom

Klosterstræde 6 er en gammel bindingsværksejendom fra 1790. Ejendommen har et samlet bygningsareal på 350m2 fordel på 5 etager plus kælder.

Da ejendommen skulle igennem en større renovering blev AB Clausen rekvireret til konstruktionsrådgivning til ejendommen, som grundet sin alder ikke alle steder var i god stand, hvilket stillede høje krav til løsningerne, som blev projekteret. Til renovering skulle der fjernes bærende vægge samt etableres ny badeværelser på 3 etager.

Til projektet blev projekteret bygningen fuldt gennemregnet for stabilitet og statiske beregninger med dertilhørende konstruktionstegninger, hvortil der blev projekteret midlertidige og fremtidige forstærkninger af konstruktioner til fjernelse af bindingsværksvægge samt etageadskillelserne ved støbning af de nye badeværelser. Grundet ejendoms opbygning blev der projekteret i både træ, stål og beton, så der blev skabt optimale løsninger i forhold til de eksisterende materialer, så entreprenørens arbejde udføres lettest muligt.

Hent reference som pdf her.

 

Tilbage til referencer

Tilbage til forside