Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Karlslunde politistation

Karlslunde politistation

Energioptimering for Bygningsstyrelsen - Opsætning af 118 m2 solceller

ProjektKarlslunde Politistation
AdresseStationsager 1, 2690 Karlslunde
BygherreBygningsstyrelsen
ByggesumFortrolig
RådgivningTotalrådgivning
EntrepriseformTotalentreprise
År2016
Areal118 m2

Projektets karakter

Bygningsstyrelsen er forpligtet gennem cirkulæret for energieffektivisering i statens ejendomme til at gennemføre bygningsrelaterede rentable energiinvesteringer. Rentable investeringer forstås som investeringer, hvor nettonutidsværdien af de fremtidige besparelser er større end investeringen. Som et led i arbejdet med energioptimering har AB Clausen udarbejdet ingeniørberegninger på opsætning af solcelleanlæg på Karlslunde Politistations eksisterende garagebygning, herunder undersøgelse af, om eksisterende konstruktioner kan bære den forhøjede last.

Formålet med energirenoveringen var at reducere energiforbruget på Stationsager 1 så meget, at ejendommen løftes fra sin nuværende placering i energiklasse D/F til energiklasse C.

AB Clausens rolle

I tæt samarbejde med Dansk Energi Management og Esbensen – Rådgivende Ingeniører A/S, har AB Clausen, på baggrund af en besigtigelse, opmåling og gennemgang af ekst. tegninger og beregninger efterviste vi at de eksisterende konstruktioner var stærke nok til at bære den større last forårsaget af de ialt 118 m2 nye solceller på taget.

AB Clausens reference

Dansk Energi Management og Esbensen – Rådgivende Ingeniører A/S, Teknisk Rådgiver Mikkel Felland Gunnløgsson, mail: mfg@ dem-esb.dk, tlf.: +45 40 81 83 02

 

Skyderi på Østerbro

Vil du vide mere om AB Clausens rolle?

Download referencen