AB Clausen A/S Rådgivende Ingeniører A/S

Bedst til konstruktioner

Ishøj Rådhus

Ishøj Rådhus

Projekt:                   Ishøj Rådhus
Årstal:                     2015
Adresse:                  Ishøj Store Torv 20, 2635 Ishøj
Bygherre:                Ishøj Kommune
Rådgivning:           Besigtigelse, projektering og tilsynsføring af bærende konstruktioner
Entrepriseform:    Hovedentreprise
Byggesum:              Ukendt

Kontrol af tagkonstruktion på Ishøj Rådhus

AB Clausen Rådgivende Ingeniører A/S har et godt samarbejde med Ishøj Kommune, hvor vi ofte fungerer som konstruktionsingeniører på forskelligartede projektet, som renovering af skoler, etablering af Danmarks første rene glasfiberbro m.m.
Til nærværende projekt blev vi rekvireret til at kontrollere tagkonstruktionen på Ishøj Rådhus i forbindelse med renovering af dette, hvor der skulle renoveres facader. Til facaderenoveringen skulle der etableres hejsestilladser fra SkySupport på tagkonstruktionen, som midlertidigt ville belaste denne yderligere end, hvad den var dimensioneret til.
Tagkonstruktionen er udført i TT-elementer. Disse tagelementer blev kontrolleret, og der blev foreskrevet udførselsforhold for, hvorledes hejseliftene skulle placeres, så den eksisterende konstruktion ikke skulle forstærkes. Udover konstruktionsberegningerne har AB Clausen løbende i dialog med entreprenør og kommunens projektleder fungeret som tilsynsførende på arbejdet, så det blev sikret, at alle arbejder blev udført som foreskrevet i den statiske dokumentation, som AB Clausen i forbindelse med projektet har udarbejdet.

Udtalelse fra Ishøj Kommune

”Ishøj Kommune har gjort brug af AB Clausen som fagrådgiver i forbindelse med flere ombygningsopgaver og vi har oplevet AB Clausen som en fagligt dygtig samarbejdspartner. De virker ligeledes helt afklaret i forhold hvilke opgaver de påtager sig og dette medvirker nok til, at vi har oplevet en god og effektiv løsning fra AB Clausens side, i forbindelse med de opgaver de har løst for Ishøj Kommune.”

Lars Vesterskov Andreasen, Byggeteknisk Chef.

Hent reference som pdf her.

 

Tilbage til referencer

Tilbage til forside