Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Institution Regnbuen

Konstruktionsrådgivning i forbindelse med renovering af tag

ProjektBørnehaven Regnbuen
AdresseStadionvej 21, 2730 Nexø
BygherreBornholms Regionskommune
ByggesumFortrolig
RådgivningKonstruktionsrådgivning
EntrepriseformHovedentreprise
År2015

Projektets karakter

AB Clausen Rådgivende Ingeniører A/S har i en årrække haft et rigtig positivt samarbejde med Bornholm Kommune, hvor vi har renoveret mange af deres ejendomme såsom Rønne Bibliotek, Nexø Skole, Kildebakkeskolen, Østre Skole m.m.

Til nærværende projekt har AB Clausen udført konstruktionsrådgivning til renovering af børnehavens tag. Der skulle etableres nye aggregater til ventilation, som krævede ændringer i de statiske forhold, hvortil AB Clausen projekterede de nødvendige forstærkninger, så projektet kunne lade sig gøre med lavest mulige omkostninger.

Samarbejdet med Bornholm Kommune har varet i flere år med stor tilfredshed fra begge parter.

Udtalelse fra Bornholms Regionskommune

”Bornholms Regionskommune har ved flere lejligheder brugt AB Clausen til statiske beregninger. Bla. i forbindelse med kommunens solcelleprojekter har vi haft brug for et ingeniørfirma, som hurtigt kunne foretage nødvendige beregninger for at dokumentere, at de udvalgte tage kunne bære solcellepanelerne. AB Clausen har været en god samarbejds-partner, som meget præcist har kunnet fortælle hvilke oplysninger de havde brug for, for at kunne foretage beregningerne. Da vi selv har indsamlet oplysningerne og sendt dem til AB Clausen, har vi selv være en aktiv del af processen, og har dermed været medvirkende til at holde omkostningerne nede. Oplyste overslag og tidsfrister er altid blevet overholdt, og vores erfaringer med AB Clausen har kun været positive.”

Flemming Bech, Energimedarbejder

Hent reference som pdf her.