Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Frihedsvej 2-8

Frihedsvej 2-8

Rådgivning af bærende betonkonstruktioner

ProjektFrihedsvej 2-8
AdresseFrihedsvej 2-8, 2960 Rungsted Kyst
BygherrePrivat bygherre
RådgivningTotalrådgivning
EntrepriseformHovedentreprise
År2016
Areal5550 m2
TR / URH+ Arkitekter A/S løftede rollen som totalrådgiver med AB Clausen som underrågiver på konstruktioner

H+ Arkitekter og AB Clausen Rådgivende Ingeniører har tidligere arbejdet sammen om projektering af Saunaen Det Kolde Gys, og det var et rigtig positivt samarbejde, som begge parter gerne ville fortsætte med. Muligheden herfor opstod, da en af H+’s private bygherrer ville undersøge muligheden for etablering af tagboliger på en ejendom. Ejendommen er et elementbyggeri fra 1966 på 5240 m2. Dette areal vil man da med 5 tagboliger udvide med ca. 523 m2.

AB Clausens rolle

AB Clausen har bistået med konstruktionsrådgivning i forbindelse med om projektet kan lade sig gøre ift. den eksisterende bygning. AB Clausen undersøgte alle de eksisterende bærende betonkonstruktioner, samt hvad der skal til af forstærkninger af disse, således at projektet vil kunne realiseres. AB Clausen leverede hertil et beskrivende notat med illustrationer over nødvendige tiltag, så bygherre og totalrådgiver kan få et overblik over omfanget af forstærkninger og dermed få de bedst mulige forudsætninger for at danne et økonomisk overblik over projektet.

Denne proces har da givet de optimale forudsætninger for at definere mulighederne for projektet, som man har kunne gå videre med til kommunen.