Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Falkoner Alle 57

Udnyttelse af eksisterende loftsrum

ProjektFalkoner Alle 57
AdresseFalkoner Alle 57, 2000 Frederiksberg
BygherreEllen & Carl Tafdrups Mindelegat
ByggesumFortrolig
RådgivningTotalrådgivning
EntrepriseformHovedentreprise
År2017
TR / URAG5 løftede rollen som totalrådgiver med AB Clausen som underrådgiver

Projektets karakter

Projektet på Falkoner Alle 57 omhandlede udnyttelse af eksisterende loftsrum, således at beboelseslejlighederne blev udvidet med 4 nye lejligheder. Herunder blev der etableret 7 kviste i tagfladen, 4 tagterrasser og 8 ovenlysvinduer.

8 af ejendommens 12 skorstene blev sløjfet.

Tagkonstruktionen blev hævet en smule ved at rette spærene op og forstærke alle spær.

AB Clausens rolle

AB Clausen fungerede som rådgiver inden for bærende konstruktioner i nærværende sag og leverede et udbudsmateriale med en statisk beregning, konstruktionstegninger, arbejdsbeskrivelser og input til en tilbudsliste. Jeg har fungeret som projektleder på denne sag, hvor Moussa har været den projekterende ingeniør.

Gennem hele projektet har AB Clausen været i tæt dialog med arkitektteamet fra AG5, samt Sølling & Henriksen der fungerede som underrådgiver. Projektet blev udført i samarbejde med samme rådgiverteam som projektet på Forchhammersvej. .

AB Clausen er eksperter i renovering og forstår, hvordan man yder rådgivning ved udnyttelse af tagetager. Via den store erfaring med renoveringssager og tunge statiske viden, forstår vi datidens bygningskik og kender til byggeriets historie. Dette projekt er et blandt mange tagprojekter, hvor vi er med til at sikre statikken og derved bidrager til, at hovedstaden får endnu flere boliger.

Reference

AB Clausens reference: AG5, parter og arkitekt MMA Martin Løkkegaard, tlf.: +45 3168 2040, mail: ml@ag5.dk

Download referencen