Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Brorsonsgade/Boyesgade

12 altaner til forening på ældre ejendom fra 1887

ProjektBrorsonsgade/Boyesgade
AdresseBrorsonsgade 9, 1624 København V
BygherreForeningen
ByggesumFortrolig
RådgivningKonstruktionsrådgivning
EntrepriseformHovedentreprise
År2016
TR / URG. Stål & Altaner løftede entreprisen med AB Clausen som rådgiver på konstruktioner

Projektets karakter

AB Clausen Rådgivende Ingeniører er specialister inden for stålprojektering, og er særligt stærke inden for dimensioneret af altaner, som vi har dimensioneret mange af efterhånden.

AB Clausen blev af G. Stål & Altaner til udarbejdelse af statisk dokumentation samt arbejdstegninger. AB Clausen har dimensioneret alle stålkonstruktioner samt fastgørelsesmetoder.

Nærværende ejendommen er en ældre ejendom fra 1887, og er 6 etager høj ekskl. Kælder. Projektet omfattede etablering af 12 nye altaner fordelt fra 1. til 5. sal. Grundet ejendommens opbygning og forskellige placeringer blev der projekteret 4 forskellige typer altaner med mange fastgørelsesmetoder med henholdsvis simple understøtninger og indspændinger i både i både murværk og etageadskillelser.

For at udnytte stålet optimalt materialerne optimalt, så der sikres bedst mulig økonomi er konstruktionerne dimensioneret i FEM-Design programmet StruSoft, hvor alle konstruktionerne 3D-modellereres, hvilket resulterer i bedst mulig materialeøkonomi.

Hent reference som pdf her.