Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Børnehaven Firkløveren

Renovering og udvidelse af eksisterende arealer

ProjektBørnehaven Firkløveren
AdresseØstergården 52, 2665 Ishøj
BygherreIshøj Kommune
ByggesumFortrolig
RådgivningKonstruktionsrådgivning
EntrepriseformHovedentreprise
År2014

Projektets karakter

AB Clausen A/S – Rådgivende Ingeniører har et godt samarbejde med Ishøj Kommune, hvor vi ofte fungerer som konstruktionsingeniører på forskelligartede projekter, som renovering af skoler, renovering af Ishøj Rådhus, etablering af Danmarks første rene glasfiberbro m.m.

Firkløveren er en institution, som har både børnehave og vuggestue. Børnehavedelen skulle udvides med en tilbygning og renovering af eksisterende areal. AB Clausen blev rekvireret til at projektere de bærende konstruktioner til både til- og ombygning, så disse blev udført forsvarligt og sikkert.

Det gode samarbejde med Ishøj Kommune har efterfølgende resulteret i at AB Clausen har ydet konstruktionsydelser i flere omgange.

Udtalelse fra Ishøj Kommune

”Ishøj Kommune har gjort brug af AB Clausen som fagrådgiver i forbindelse med flere ombygningsopgaver og vi har oplevet AB Clausen som en fagligt dygtig samarbejdspartner. De virker ligeledes helt afklaret i forhold hvilke opgaver de påtager sig og dette medvirker nok til, at vi har oplevet en god og effektiv løsning fra AB Clausens side, i forbindelse med de opgaver de har løst for Ishøj Kommune.”

Lars Vesterskov Andreasen, Byggeteknisk Chef.

Hent reference som pdf her.