Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Tranegilde Bygade

Tranegilde Bygade

Projektering og tilsynsføring af betonkonstruktioner til fredet aktivitetshus

ProjektAktivitetshuset Bredekærgård
AdresseTranegilde Bygade 4, 2665 Ishøj
BygherreIshøj Kommune
ByggesumFortrolig
RådgivningKonstruktionsrådgivning
EntrepriseformHovedentreprise
År2015

Projektets karakter

AB Clausen A/S – Rådgivende Ingeniører har et godt samarbejde med Ishøj Kommune, hvor vi ofte fungerer som konstruktionsingeniører på forskelligartede projektet, som renovering af skoler, etablering af Danmarks første rene glasfiberbro m.m.

Aktivitetshuset Bredekærgård er et fredet aktivitetshus i Ishøj Kommune. Huset er et 1-etagers træhus, som skulle renoveres omfattende. Til nærværende projekt blev AB Clausen rekvireret til projektering og tilsynsføring af betonkonstruktioner. Ved renoveringen blev eksisterende terrændæk fjernet. Grundet lidt lavtliggende bæredygtig jord blev der projekteret selvbærende terrændæk på direkte fundering. Eksisterende fundamenter blev forstærket og nye fundamenter blev etableret samt etablering af nye ydervægge.

Det gode samarbejde med Ishøj Kommune har efterfølgende resulteret i at AB Clausen har ydet konstruktionsydelser til flere renoveringsprojekter.

Udtalelse fra Ishøj Kommune

”Ishøj Kommune har gjort brug af AB Clausen som fagrådgiver i forbindelse med flere ombygningsopgaver og vi har oplevet AB Clausen som en fagligt dygtig samarbejdspartner. De virker ligeledes helt afklaret i forhold hvilke opgaver de påtager sig og dette medvirker nok til, at vi har oplevet en god og effektiv løsning fra AB Clausens side, i forbindelse med de opgaver de har løst for Ishøj Kommune.”

Lars Vesterskov Andreasen, Byggeteknisk Chef.

Hent reference som pdf her.