AB Clausen A/S Rådgivende Ingeniører A/S

Bedst til konstruktioner

Agora – HF & VUC Fyn

Agora – HF & VUC Fyn

Projekt:                        Agora Hovedtrappe
Årstal:                          2013
Bygherre:                    HF & VUC Fyn
Entreprenør:              Eentileen ApS
Rådgivning:               Statisk dokumentation i forbindelse med etablering af Agora hovedtrappe fra E. Phil & søn A/S
Entrepriseform:        Hovedentreprise
Byggesum:                 Ukendt

Projektering af hovedtrappe i let bygbart materiale

I samarbejde med Eentileen arkitekter har AB Clausen projekteret hovedtrappen til Agora – HF & VUC Fyn. Optegningen af projektet udarbejdes med specielt udviklet software, som gør det muligt, at modellere huset præcist i forhold til byggemetoden, hvilket skaber meget få uforudsigeligheder.

Når modellen er optegnet, sendes filen direkte til CNC-fræser, som skærer alle sammen og udfræsninger millimeter præcist i krydsfinerplader, som gør materialet utroligt let at arbejde med. AB Clausen Rådgivende Ingeniører har i tæt samarbejde med Eentileen projekteret de bærende konstruktioner. Som det fremgår af billederne, så var det en meget speciel trappe som følge af dens former, som har været spændende at projekterer for vores ingeniører.

Ved innovationsvillighed og tæt samarbejde er konceptet videreudviklet i projekteringsfasen, hvilket kendetegner samarbejdet imellem parterne. Igennem hele processen har det haft stor fokus at projektere let bygbare løsninger og udfordre konstruktionerne ved fx at gøre spændende så store som muligt.

Hent reference som pdf her.

 

Tilbage til referencer

Tilbage til forside