Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Adelaide Vuggestue og Børnehave

Renovering af Adelaide - to bygninger på i alt 755 m2

ProjektAdelaide Vuggestue og Børnehave
AdresseMorescosvej 11, 2920 Charlottenlund
BygherreGentofte Kommune
Byggesum150.000 DKK
RådgivningIngeniørrådgivning
EntrepriseformHovedentreprise
År2016
Areal755 m2
TR / URAB Clausen har løftet konstruktionsrådgivning og udarbejdelse af udbudsmateriale

AB Clausen Rådgivende Ingeniører A/S fungerer jævnligt som konstruktionsrådgivere for Gentofte Kommune, hvilket er et værdsat samarbejde hos AB Clausen. Dette gælder både større og mindre sager lige fra smårenoveringer af deres ejendomme til mere omfattende renoveringer af fx deres skolefaciliteter.

Billedresultat for adelaide børnehave

Adelaide børnehave

Til nærværende projekt blev AB Clausen rekvireret til at besigtige bygningsskader i institutionen Adelaide, som er en kombineret børnehave og vuggestue fordelt på 2 bygninger, hvor vuggestuen udgør 371 m2 og børnehave 384 m2.

Det blev konstateret, at tagkonstruktionerne og understøttende konstruktioner var skadet som følge af øget påførte belaster siden opførslen af de 2 ejendomme. Der blev udført fuld gennemgang og projektering af forstærkninger til begge tagkonstruktioner og understøttende gitterdragere.

Hele konstruktionen blev gennemregnet og delvist 3D-modelleret i FEM-Design program, så kun det nødvendige blev forstærket, hvorved økonomien bedst muligt kunne holdes. Efter udarbejdelse af konstruktionsprojekt udarbejdede AB Clausen ligeledes udbudsmaterialet til licitation på arbejdet.

Reference

Gentofte Kommune – Ejendomme, Per Hauschild, tlf: +45 3998 8534, mail: phau@gentofte.dk

Hent reference som pdf her.