AB Clausen A/S Rådgivende Ingeniører A/S

Bedst til konstruktioner

Adelaide Vuggestue og Børnehave

Adelaide Vuggestue og Børnehave

Projekt:                        Adelaide Vuggestue og Børnehave
Årstal:                          2016
Adresse:                      Morescosvej 11, 2920 Charlottenlund
Bygherre:                    Gentofte Kommune
Rådgivning:                 Konstruktionsrådgivning og udarbejdelse af udbudsmateriale
Areal af vuggestue:   371 m2
Areal af børnehave:  384 m2
Entrepriseform:         Hovedentreprise
Byggesum:                  Ukendt

Renovering af Adelaide

AB Clausen Rådgivende Ingeniører A/S fungerer jævnligt som konstruktionsrådgivere for Gentofte Kommune, hvilket er et værdsat samarbejde hos AB Clausen. Dette gælder både større og mindre sager lige fra smårenoveringer af deres ejendomme til mere omfattende renoveringer af fx deres skolefaciliteter.

Til nærværende projekt blev AB Clausen rekvireret til at besigtige bygningsskader i institutionen Adelaide, som er en kombineret børnehave og vuggestue fordelt på 2 bygninger.

Det blev konstateret, at tagkonstruktionerne og understøttende konstruktioner var skadet som følge af øget påførte belaster siden opførslen af de 2 ejendomme. Der blev udført fuld gennemgang og projektering af forstærkninger til begge tagkonstruktioner og understøttende gitterdragere.

Hele konstruktionen blev gennemregnet og delvist 3D-modelleret i FEM-Design program, så kun det nødvendige blev forstærket, hvorved økonomien bedst muligt kunne holdes. Efter udarbejdelse af konstruktionsprojekt udarbejdede AB Clausen ligeledes udbudsmaterialet til licitation på arbejdet.

Hent reference som pdf her.

 

Tilbage til referencer

Tilbage til forside