Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Langkildevej 5-7

Ombygning af eksisterende plejeboliger og tilbygning af nye enheder

ProjektLangkildevej 5-7
AdresseLangkildevej 5-7, 2650 Hvidovre
BygherreSandvang ApS
Byggesum50.000.000 DKK
RådgivningTotalrådgivning
EntrepriseformTotalentreprise
Dato2016
Areal6792 m2
TR / URArkitekt BayArch løftede opgaven som totalrådgiver med AB Clausen som underrådgiver

AB Clausen A/S – Rådgivende Ingeniører har til nærværende projekt bistået med konstruktionsprojektering i forbindelse ombygning af plejehjemsboliger, hvortil der på eksisterende etplansboliger tilføres 1. sal og tilbygges ekstra enheder.

Projekteringen omhandler renovering, ombygning og tilbygning af boligerareal fra plejeboliger til boliger. Projekteringen foregår over 4 etaper, hvor 3 af disse ved ansøgningsfrist er projekteret. Etape 1-3 omhandlede renovering af eksisterende areal samt tilføjelse af 2853m2. Etape 4 omhandler renovering af knap 900m2 i eksisterende areal.

AB Clausens rolle

Projekteringen indeholder bredt spektrum af konstruktioner, som vil være relevante for projektering af renovering af almene boliger samt fælleshuse og plejecentre. Der er således blevet projekteret alle relevante konstruktioner i form af stabilitetsberegninger, projektering af bærende konstruktioner i form af træ-, stål-, leca- og betonkonstruktioner (elementer og støbning af fundamenter) (i og over jorden) samt energiberegninger ved optimering af energiforbruget.

Projektering er foregået i tæt samarbejde med arkitekten BayArch og entreprenør, så de optimale konstruktioner i forhold til økonomi er udvalgt i form af materiale og byggemetoder.

Reference

Sandvang ApS, Kim Dencher Johansen, tlf.: 20 31 00 89, mail: js@domusnova.dk

28

Vil du vide mere om AB Clausens rolle?

Download referencen