AB Clausen A/S Rådgivende Ingeniører A/S

Bedst til konstruktioner

Rådgivende ingeniører

Rådgivende ingeniører

.
AB Clausen A/S er et rådgivende ingeniørfirma med nogle af Danmarks mest kompetente rådgivende ingeniører og specialister i bærende konstruktioner.

Vi fungerer som uvildige rådgivere og er blandt vores kunder og samarbejds-partnere kendt for vores høje kvalitetsbevidsthed.

Søger du en rådgivende ingeniør til at udarbejde statiske beregninger til dit byggeprojekt, er AB Clausen i stand til at hjælpe dig videre i byggeprocessen.
.

Danmarksmester i bærende konstruktioner

I AB Clausen er vi 100 procent konstruktionsorienterede. Det betyder, at vi bruger al vores tid og alle ressourcer på bærende konstruktions-projekter.

Vores speciale er byggerådgivning og teknisk rådgivning. AB Clausens ingeniørrådgivning henvender sig til private såvel som til erhvervsdrivende, kommuner og arkitekter med fokus på konstruktionsprojekter.

Hos AB Clausen finder du Danmarks stærkste team af konstruktions-ingeniører med kernekompetence inden for bærende konstruktioner.

Men vi er i stand til at løfte alle ingeniørdiscipliner qua gode veletablerede samarbejder med fagspecialister og virksomheder.
.

Vores kernekompetencer

Hos AB Clausen tilbyder vi blandt andet disse ydelser:

AB Clausen har domicil i Rødovre, men vi opererer over hele landet. Vi er klar til at bistå med vores ekspertise og give rådgivning om byggeprojekter overalt i Danmark.

Vi arbejder løbende på at optimere vores processer, så du som bygherre kan få leveret dit produkt hurtigst mulig og til den bedst mulige pris.

Indhent et personligt tilbud på ingeniørberegninger her
.

Vil du vide mere

Du kan læse mere om vores ingeniørrådgivning, hvad enten du henvender dig som privat boligejer eller som erhvervsdrivende, entreprenør, kommune, arkitekt m.v..

Læs mere her om vores ingeniørrådgivning.

Du kan også lære os bedre at kende under Om os.

Du er altid velkommen til at kontakte AB Clausen Rådgivende Ingeniører A/S på mail@abclausen.dk eller på telefon 3030 8080.

 

Tilbage til forside