Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Nikolai Gadient Lütscher
Bygningskonstruktør & BIM koordinator

ngl@abclausen.dk
Tlf.: +45 4290 1748
Tlf.: +45 3030 8080
Valhøjs Alle 176
2610 Rødovre
LinkedIn

Uddannelse

Bygningskonstruktør (KEA, 2016) Specielle i Facility management)

Teknisk Designer (CELF, 2011)

Ansvarsområder

Nikolai Gadient Lütscher fungerer på daglig basis som AB Clausens fyrtårn inden for BIM projektering, med det faglige ansvar inden for projekteringsfremdrift i 3D BIM af større projekter inden for-, bolig, institutions- og erhvervsbyggeri i forbindelse med nybyggeri, renovering og transformation.

Herudover har Nikolai G. Lütscher stor erfaring med projektering og projekteringsledelse samt besigtigelse af konkrete bygningsopgaver, inden for rådgivende ingeniør-og entreprenørbranchen, herunder nybyggeri og renovering inden for bolig, institutions, erhvervsbyggeri.

BIM-koordinator handler om at koordinere og kontrollere, at BIM-projekteringen følges. Der er tværfaglig koordinering, hvor der føres kontrol mellem rådgives teamets fagmodeller og BIM styring er en vigtig del af processen. Det handler om at projektere og opdatere de bærende konstruktionsmodeller, kontrollere modellerne visuelt og med crash kontroller, oprette kollisionsrapporter og koordinere, således rådgiverteamet korrigerer de fundne fejl igennem projekteringsmøder / byggemøder og kommunikation og koordinering mellem arkitekter, vvs- og el ingeniør og landmålere. Med det for øje at optimere BIM-projekteringen og opnå en resultatorienteret projektering, for at opnå et trimmet byggeri og minimeret fejl og mangler i byggefasen.

  • Ansvarsomåde for intern og ekstern kommunikation på projekterne, og Nikolai det bindeled til det samlede rådgiverteam for projektet.
  • BIM-koordinator
  • Projekteringsledelse
  • Projektering af bærende konstruktioner.
  • IKT-aftaler
  • Kollisions-kontroller
  • Visualisering af bærende konstruktioner