AB Clausen A/S Rådgivende Ingeniører A/S

Bedst til konstruktioner

Ombygning og tilbygning

Ombygning og tilbygning

Står du over for en tilbygning eller ombygning af din bolig? Er du på udkig efter et rådgivende ingeniørfirma, der kan hjælpe dig med relevante ingeniørberegninger? Så har du fundet det rigtige ingeniørfirma til at varetage denne opgave. AB Clausen Rådgivende Ingeniør A/S tilbyder nemlig ingeniørydelser efter dine behov. Vi kan eksempelvis hjælpe med:

Her på siden kan du læse endnu mere om tilbygning og ombygning, ligesom du i ovenstående video kan se mere om vores arbejde med netop tilbygning og ombygning samt lære os lidt bedre at kende.

Tilbygning

Der er en række spørgsmål og overvejelser, der skal tages stilling til, inden dine drømme og ideer kan virkeliggøres. AB Clausen A/S sørger for en god ingeniørmæssig harmoni mellem det gamle hus og den nye tilbygning, som passer til dine ønsker, og som er givende på sigt. En tilbygning skal helst øge værdien på huset og dermed være en investering for dig. Dette kræver en god planlægning fra arkitekten samt ingeniørberegninger, som efterviser, at tilbygningens konstruktioner har den fornødne bæreevne og stabilitet. De penge, du bruger på en rådgiver, betaler sig typisk hurtigt hjem.

En tilbygning betyder, at det beboede areal udvides, og projektet kræver derfor en byggetilladelse fra kommunen. Der stilles en række krav til en tilbygning, da tilbygningen skal leve op til bygningsreglementets krav. Bygningsreglementet stiller krav til fx bebyggelsesprocenten, energikrav og eftervisning af konstruktioner. Som boligejer har du selv det fulde ansvar for, at tilbygningen overholder kravene i bygningsreglementet.

AB Clausen Rådgivende Ingeniører A/S kan hjælpe dig med at opfylde de konstruktive krav, og eftervise at tilbygningen lever op til kommunens energimæssige krav, efter BR2010.

Ombygning

En ombygning kan være mange forskellige projekter. Der er forskellige regler for, hvad du skal søge tilladelse til hos kommunen, og hvad du blot skal melde hos kommunen. Kontakt derfor altid din kommune for at være sikker på, hvad de gældende regler er for din byggesag. I værste tilfælde kan de kræve, at du genskaber forholdende, som de var, før du begyndte arbejdet, hvis du ikke har fået en byggetilladelse til det.

AB Clausen Rådgivende Ingeniører A/S kan blandt andet levere følgende ingeniørydelser i forbindelse med ombygning:

Spærberegning
Taglejlighed
Altan
Solceller
Nedrivning af væg
Vægundersøgelse
Ny etage – Første sal
Understøbning
Stabilitetsberegning
Byggetilladelse
Varmetabsberegning (kontakt os for flere detaljer)

 

 

Forløb fra henvendelse til færdigt produkt

Ønsker du at vide mere om et typisk forløb med AB Clausen – lige fra din første henvendelse, til du har modtaget det færdige produkt fra os, så kan du læse mere om forløbet her. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for flere detaljer. Vi er altid klar til give dig den bedste rådgivning til dit projekt.

I AB Clausen tilbyder vi desuden at udføre tilsyn på dit byggeprojekt. Et sådan tilsyn skal sikre, at dit byggeprojekt bliver udført til tiden samt i den aftale kvalitet. Vi kan lave tilsyn på dit byggeprojekt, uanset om du selv står for det, eller om du har eksterne rådgivere til at stå for det. Du kan læse mere om vores tilsyn her.

Vil du vide mere om tilbygning eller ombygning?

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os i AB Clausen Rådgivende Ingeniører A/S på mail@abclausen.dk eller på telefon 3030 8080, hvis du står med nogle ubesvarede spørgsmål eller bare har brug for mere viden om tilbygning eller ombygning. Vi har ydet ingeniørrådgivning til mange til- og ombygningsprojekter, så vi har stor erfaring, som vi gerne deler ud af.

 

Vil du vide mere om AB Clausen, så læs om os her.

 

Tilbage til forside