AB Clausen A/S Rådgivende Ingeniører A/S

Bedst til konstruktioner

Om os

Om os

.
AB Clausen er en rådgivende ingeniørvirksomhed med stærke grundværdier og kompetente medarbejdere. Vi er 100 procent konstruktionsorienterede med speciale inden for nybyggeri, ombygning og tilbygning. Vi samarbejder med en lang række specialister og fagspecifikke virksomheder, som gør, at vi bedst muligt kan løfte hele det rådgivende ingeniørprojekt.

Se også videoen om os eller læs mere om vores vision/mission, værdier og kvalitetssikring.

I AB Clausen fungerer vi som uvildige rådgivere, og vi er kendt blandt vores kunder og samarbejdspartnere for vores høje kvalitetsbevidsthed. Vores rådgivning er en kombination af høj faglighed, konkurrencedygtige priser og højt serviceniveau over for vores kunder og samarbejdspartnere. Vi har en af markedets bedste kombinationer af pris og kvalitet. Vi er inspireret af trimmet byggeproduktion, hvor vi standardiserer og procesoptimerer rutineopgaverne, så vi kan bruge kræfter der, hvor det skaber mest værdi. Dermed leverer vi bedre kvalitet, hurtigere og til en billigere pris.

Hos AB Clausen Rådgivende Ingeniører tror vi på, at vejen til en sund forretning går gennem tilfredse medarbejdere og kunder. Den forretningslogik danner grundlag for AB Clausens filosofi.

Fokuserede konstruktionsingeniører

Vores team består af konstruktionsingeniører, der har op til 40 års ingeniørerfaring og op til 10 års håndværksmæssig baggrund, og som alle her kernekompetencer inden for bærende konstruktioner. Mød vores team her.

I AB Clausen har vi en flad, organisk organisationsstruktur, hvilket betyder, at:

  • der ikke er langt mellem ledelse og medarbejder
  • alle har indflydelse på beslutninger
  • læring og viden skabes i fællesskabet

I AB Clausen arbejder vi projektorienteret i et uformelt miljø, hvor vi løfter i flok og arbejder lige engagerede for at nå vores mål.

Vores kundesegmenter

I AB Clausen dyrker vi fagligt fokus og specialisering, da vi tror på, at dette skaber merværdi for vores kunder. Vores fokuserede indsats henvender sig til et bredt kundesegment:

Med os får du tryghed

I AB Clausen er vi en del af et stærkt netværk via vores medlemskab hos Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI). Med medlemsskabet har vi tegnet ansvarsforsikring i Tryg Forsikring A/S. AB Clausens forsikring dækker kr. 25.000.000 ved personskade og kr. 5.000.000 ved tingskade og/eller tab. Det maksimale beløb ved personskade, tingsskade og/eller tab, som AB Clausen kan pådrages erstatningsansvar for, begrænses tilsvarende til disse beløb. Ønskes større dækning, kan der tegnes særskilt projektansvarsforsikring. Dette er normalt kun nødvendigt for store projekter. Det betyder, at alle vores projekter er dækket af denne forsikring. Så når du vælger os som rådgivende ingeniør, er dit byggeprojekt i sikre hænder.

 

Vil du vide mere?

Vi er altid klar til at rådgive og hjælpe dig med dit byggeprojekt, og du er mere end velkommen til at indhente et uforpligtende tilbud eller kontakte os.

Du kan hente vores brochure som pdf her