Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Om os

AB Clausen er opstået igennem entreprenørskab hos to konstruktionsingeniører i studietiden tilbage 2010. Entreprenørskab, agilitet, hårdt arbejde, ansvar .. og en spirende tanke – inspireret fra udlandet – om at skabe et større rådgivende ingeniørhus, der udelukkende fokuserer på konstruktioner, er ingredienser på den vækst, som firmaet oplever.

Download virksomhedspræsentation

AB Clausen har en flad, organisk organisationsstruktur, hvilket betyder, at i) der ikke er langt imellem ledelse og medarbejdere, ii) alle har indflydelse på beslutninger og retninger for virksomheden, iii) læring og vidensdeling sker i fællesskabet. Her er et uformelt miljø, hvor vi løfter i flok og arbejder lige engagerede for at nå vores mål. AB Clausen oplever at kunne rekruttere stærke profiler, som kommer fra meget store organisationer, idet vi netop udelukkende fokuserer på konstruktioner, og idet virksomhedsstørrelsen gør, at alle føler sig set og inkluderet i beslutningerne. Samtidig nyder vi stor gavn af vores studerende og praktikanter, der igennem deres uddannelse indenfor de nyeste softwares og beregningsmetoder krydret med deres uimponerede tilgang og spørgelyst er med til at sikre udvikling af AB Clausen. Hos AB Clausen Rådgivende Ingeniører tror vi på, at vejen til en sund forretning går gennem tilfredse medarbejdere og kunder. Den forretningslogik danner grundlag for AB Clausens filosofi.

Find en medarbejder

Vi tror på at specialisering skaber merværdi for vores kunder

Vores vision er at være bedst til bærende konstruktioner

Vi har en passion for konstruktioner

Vi er 100% fokuseret på konstruktioner. Dette fokus gør til gengæld, at vi arbejder bredt med konstruktioner, indenfor såvel nybyggeri, renovering og konvertering. Vi har arbejdet med boligejendomme, med institutioner, med idræt og kultur, med hoteller, med kulturarv, indenfor industrien, med altaner, med hospitaler, med kontorer og domiciler og med udviklingsprojekter. Vi har igennem årene oparbejdet et fasttømret og gennemprøvet setup for samarbejder med andre rådgivere, og løfter ofte den samlende projekteringsopgave og teamer op med den eller de (oftest) teknik-rådgivere som passer bedst til det enkelte projekt. Vi har > 20 faste samarbejdspartnere, som specialiserer sig indenfor hvert deres område. Ved at kende hinanden godt, så teamer vi op, således at vi giver den størst mulige værdi for det enkelte byggeprojekt.

11

Din sikkerhed og tryghed

AB Clausen er medlem af Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI),
og har tegnet ansvarsforsikring igennem TRYG Forsikring

Din sikkerhed og tryghed AB Clausen er medlem af Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI), og vi har tegnet ansvarsforsikring igennem TRYG Forsikring. AB Clausens forsikring dækker kr. 25.000.000 ved personskade og kr. 5.000.000 ved tingskade og/eller tab. Det maksimale beløb ved personskade, tingsskade og/eller tab, som AB Clausen kan pådrages erstatningsansvar for, begrænses tilsvarende til disse beløb. Ønskes større dækning, kan der tegnes særskilt projektansvarsforsikring. Dette er normalt kun nødvendigt for store projekter. Det betyder, at alle vores projekter er dækket af denne forsikring. Så når du vælger os som rådgivende ingeniør, er dit byggeprojekt i sikre hænder.

Thomas Hjort Madsen

Vil du have et uforpligtende tilbud på hvordan vi kan hjælpe dig?

Vi kan hjælpe dig

Hos AB Clausen A/S – Rådgivende Ingeniører kan vi hjælpe dig med de statiske beregninger. Vi starter altid med et uforpligtende tilbud, hvor du samtidig får råd og vejledning omkring dit specifikke projekt.