Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Nyudnævnelse af Kompetencechef Renovering

Virksomheden der vil være bedst til konstruktioner udnævner ny Kompetencechef Renovering, Thomas Flinker Torp som fagligt fyrtårn inden for renovering. Forfremmelsen træder i kraft pr d. 1. februar 2018

Renovering er et omdrejningspunkt i AB Clausens strategi

Fra AB Clausen A/S – Rådgivende Ingeniører for første gang så dagens lys tilbage i 00’erne har renoveringssager været en vigtig del af virksomhedens DNA og fundament for vækst. Renovering er ikke konjunkturafhængig på samme niveau som nybyg og derfor er det afgørende, at have opgaver af denne type som en del af vores portefølje, forklarer Forretningschef Christian Wittrup. Ydermere kræver renoveringssager en stor fleksibilitet og omstillingsparathed af det rådgivende team, idet opgaverne ofte involverer overraskelser af større eller mindre grad. “Af samme årsag udfordrer renoveringssager os hele tiden på den nyeste viden inden for konstruktioner og tvinger os til at “være på tæerne” for at yde den bedst mulige rådgivning til vores kunder”, udtaler Christian Wittrup. Med andre ord er renoveringsager et fokuspunkt i AB Clausens vækststrategi såvel som faglige udvikling.

AB Clausen udnævner ny Kompetencechef Renovering, Thomas Flinker Torp

Komptencechef Renovering, Thomas Torp

Thomas Torp kom til AB Clausen for præcis 4 år siden og har udviklet sig til en enorm stærk faglig kapacitet. “Thomas har et indgående kendskab til AB Clausen, vores brand og kultur. Han har været en væsentlig faktor i at opbygge AB Clausen til hvor vi er idag og ikke mindst varetage og videreudvikle vores relationer til samarbejdspartnere og kunder”. “Det har været en stor inspiration at følge Thomas’ udvikling, hvor han det seneste år har udmærket sig på nogle af AB Clausens største projekter, herunder blandt andet omdannelsen af Dongs gamle transformerstation til luksushotel på Bremerholm 6 samt renovering af den gamle Postcentralbygning på ialt 25.400 m2”, udtaler Administrerende direktør Ammar Al-Temimi.

Thomas Torp ser selv meget frem til at løfte opgaven som fagligt fyrtårn inden for renovering, ikke mindst fordi “renovering bare er sjovere”, udtaler Thomas Torp med et glimt i øjet. “Vi har nogle utrolig spændende opgaver foran os, og jeg er både spændt og ydmyg overfor opgaven. Jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet med et super team i ryggen”, slutter Thomas.

Administrerende direktør Ammar Al-Temimi uddyber de strategiske overvejelser bag forfremmelsen af AB Clausens nye Komptencechef Renovering: “Vi har gennem det sidste halve år haft fokus på at styrke vores kompetencer inden for nybyg med bl.a. ansættelsen af ny Teknisk direktør samt Komptencechef Nybyg. Historisk set er renovering imidlertid AB Clausens største forretningsområde og et fortsat omdrejningspunkt for vores strategi. Af samme årsag er det helt afgørende, at vi får den rigtig mand til at løfte ansvaret og det har vi fået med Thomas Torp som Kompetencechef Renovering”. Thomas Torp bliver således det faglige fyrtårn inden for renoveringssager i AB Clausen og garant for at sikre den høje faglighed, kvalitet og udvikling som AB Clausen står for.

“Med forfremmelsen af Thomas fortsætter vi 2018 med det stærkeste team inden for konstruktioner og jeg glæder mig til at se hvad de kommende måneder vil bringe AB Clausen”, slutter den administrerende direktør.

Har du spørgsmål til Kompetencechef Renovering, Thomas Torp kan han kontaktes på tft@abclausen.dk eller på telefon 2789 0851.

Har du spørgsmål til administrerende direktør Ammar Al-Temimi kan han kontaktes på aht@abclausen.dk eller på 3030 8080