Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Medarbejderpræsentation af Anders Christophersen

Medarbejderpræsentation af Anders Christophersen

Så er det blevet tid til at hilse på endnu en af vores medarbejdere, og denne gang skal du hilse på Anders Christophersen.
Anders har været en del af AB Clausen siden maj 2013 og er med tiden blevet en yderst vigtig medarbejder i vores team med sine mange års erfaringer og kompetencer.

Hvor længe har du været i branchen?

Jeg blev uddannet som Akademiingeniør tilbage i 1981 og videreuddannede mig så til Civilingeniør, som jeg færdiggjorde i 1983. Og siden da har jeg sådan set arbejdet som ingeniør, så det er mange år efterhånden.

Jeg har været i flere store ingeniørvirksomheder, før jeg endte her i AB Clausen, og jeg har i min tid arbejdet med både store og små sager inden for byggeri. Jeg har fx arbejdet med boligbyggeri, tagterrasser, DSB værksteder, kontorbyggeri, kollegier, gymnasier, svømmehal, kursuscentre, museer m.m. Så jeg har da arbejdet med en bred vifte af opgaver.

Med alle de her erfaringer, kan jeg efterhånden godt tillade mig at kalde mig specialist i beton – både in situ og elementer – samt stålkonstruktioner. Og det er da også de her specialistkompetencer, jeg bruger meget i AB Clausen.

Har du altid vidst, at du skulle være konstruktionsingeniør?

Egentlig ikke, men jeg har altid været glad for både matematik og fysik. Så helt fjern fra ingeniørfaget, har jeg måske alligevel ikke været.

Hvad er det bedste ved at være ansat i AB Clausen?

Jeg er generelt rigtig glad for at være en del af teamet her i AB Clausen, men dét, jeg sætte allermest pris på, er helt klart den gode omgangstone, der er her mellem alle medarbejdere.

Hvad laver du, når du så ikke er i AB Clausen?

Jeg har været på mange vandreferier uden for Europa. Herudover har jeg roet en del, og så holder jeg meget af at læse om dansk historie. Mit sommerhus, hvor jeg bruger mange af mine weekender og ferier, er blevet udgangspunkt for mange vandreture langs marker, skov og hav. Det nyder jeg virkelig.

 

Tilbage til forside